Ziua Nationala a Romaniei 2022

Ziua Nationala a Romaniei 2022

Pe 1 decembrie sărbătorim Ziua Națională a României și o nouă Revoluție Solară pentru țara noastră. Cum arată anul aniversar? Care sunt principalele punctele de interes?

Romania Revolutia Solara
Romania Revolutia Solara

Soarele, alături de Venus și Mercur se află în casa a VII-a. Relațiile internaționale și acordurile  vor fi foarte importante , evenimentele de mare impact vor veni din partea partenerilor străini. În acest domeniu vom sta foarte bine, va fi unul de succes și vom face o imagine bună. Cu Mercur în casa a VII-a, este posibil să se poarte cu succes negocieri în ceea ce privește poziția României pe plan internațional, cu rezultate care să ajute la consolidarea parteneriatelor și să-i promită multe facilități . Jupiter, stăpânul casei a VII-a, se află în domiciliu, în casa a X-a, fiind o situare excelentă, dar ne sugerează că multe negocieri conțin și părți mai puțin clare și/sau impun ca țara noastră să se angajeze în respectarea unor reguli care ulterior vor fi legiferate.
Ascendentul Revoluției Solare este în Gemeni, cu Marte retrograd pe casa I. Starea națiunii, motivațiile, dinamica socială  sunt pe parcursul acestui an ușor haotice și fluctuante. Părerile vor fi puternic polarizate, expuse virulent, conflictual dar fără esență. Fiecare parte va considera că are dreptate. Marte retrograd ne sugerează că vor fi întârzieri, amănâri în privința reformelor, a derulării proiectelor sociale și haos administrativ.  Bunăstarea națiunii depinde foarte mult în acest an aniversar de acordurile externe, deoarece Mercur, stăpânul ascendentului, se află în casa a VII-a, care dispune și de Marte. Multe din acțiunile demarate de autorități vor veni la sugestia partenerilor ori ca urmare a situației internaționale, ceea ce va nemulțumi populația. Marte retrograd este bine ancorat de trigonul cu Saturn care va încerca să canalizeze eficient eforturile pentru a face față unor provocări externe care sunt destabilizatoare prin natura lor. Acesta va fi unul din punctele forte ale țării noastre în anul care vine.

Luna este în Pești, angulară, puternică, în propria triplicitate deasupra orizontului ( hayz), dar în careu cu Soarele. Indiferent de dificultăți, națiunea este capabilă să se gestioneze eficient, să facă față situațiilor grele și mai ales să se adapteze. Ca stăpână a casei a II-a, a banilor și resurselor, este o poziție care ne spune că situația economică și financiară va fi una fluctuantă, dificil de gestionat și de previzionat, dar și promite că acestea vor fi depășite, se vor găsi soluții de asigurare a necesarului și cheltuielilor curente.

Saturn în Vărsător și în casa a IX-a ne spune că secretul stabilității sociale și economice vine dintr-un corp de legi care, deși se arată dur și inflexibil, taie beneficii și facilități, impune cu ciocanul, nu lasă haosul să se instaleze.  Este posibil să vedem niște reforme în domeniul juridic, să se emită legi care, deși dure, să mențină un control mai ales la nivel financiar ( Saturn fiind și stăpân al casei a VIII-a). Revenind la trigonul cu Marte din casa I, la faptul că Luna este în casa a X-a și în careu cu Soarele, cei aflați la putere să emită legi și/sau să creeze un cadru în care accesul la resursele statului să fie mai greoi, dar mai țintit, să fie atribuite celor care sunt cu adevărat într-o situație precară.

Casa a X-a, ocupată de Lună, Jupiter, Neptun și Pars Fortunae, sugerează că autoritățile de multe ori se vor simți depășite de provocări și vor prefera să acționeze pe termen scurt, fără planificare pe o perioadă mai mare de timp. Oamenii puterii sunt haotici, vor încerca să atragă simpatia publicului, dar de fapt vor primi reacții negative ( Soare careu Lună, Marte retrograd pe C1).

Luna și Venus se află în poziții angulare, ceea ce ne spune că femeile din viața socială și politică vor fi mai vizibile și mai influente, ambele având ca dispozitor pe Jupiter în casa a X-a. Corelând cu profecția hărții, Luna va ajunge în Rac, iar Venus în Leu, astfel că influența feminină va crește, va cunoaște popularitate și va fi capabilă să producă schimbări în acord cu valorile și identitatea țării.

România - Profectia 2022
România – Profectia 2022

Un aspect interesant în profecție este faptul că Soarele ajunge și el în Leu, dar peste Neptun din harta României. Imaginea președintelui va fi mult diluată, ștearsă, preocuparea acestuia  fiind mai mult direcționată în planul extern decât cel național. Jupiter și Pluto din profecție ajung în casa a II-a a hărții țării, punând presiune pe finanțele țării în sensul în care este necesar să se diversifice sursele de venit, să se eficientizeze colectarea taxelor și distribuirea acestora.

Ca o concluzie, principalele puncte de interes vor fi relațiile externe, finanțele și sistemul juridic și legislativ. Deși un an provocator în privința banilor și bugetelor, este și o oportunitate de a extinde capacitatea de a atrage bunăstarea prin contracte și acorduri externe și o gestionare mai bună printr-un cadru juridic dur dar eficient. Să nu ne bazăm pe cei care ne conduc, fiindcă sunt extrem de împrăștiați și nu se pot pune de acord.

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.