Venus și Luna Neagră în Leu – tentații și ambiții

Venus și Luna Neagră în Leu – tentații și ambiții

Haideți să facem un exercițiu de imaginație: vi se îndeplinește orice dorință. Cum ar fi? Pe mine m-ar speria, sincer. Că nu sunt sigură că ceea ce “arde” în mine este și potrivit, rezonabil, moral, productiv, benefic, etc. Dar lui Venus în Leu în vara asta s-ar putea să nu-i pese. Pentru că simte că în sfârșit a venit și momentul său de glorie. Cu Nodul Sud în Balanță, zodie guvernată tot de Venus, închidem capitole după bunul plac, în termeni proprii, așa cum considerăm că ne este cel mai bine. Balanța nu înseamnă doar parteneriat pur și simplu, ci felul în care ne integrăm în această combinație. Și acum nimeni nu mai vrea să fie vioara a doua. Dacă nu e așa cum vreau eu, nu-mi mai place. Îmi iau jucăriile (din Leu) și plec. Brusc, fără să mai stau pe gânduri.
Venus și Luna Neagră nu se împacă. De fapt, Luna Neagră nu agreează pe nimeni, atâta vreme cât zona ei de confort înseamnă să deranjeze, să provoace, să se răzvrătească. Să scoată în evidență ce nu merge cu adevărat în interior. Venus vrea pace, calm, prietenie, iubire, trai bun, haine frumoase, bijuterii scumpe. Luna Neagră le folosește să-și demonstreze sexualitatea, puterea, poziția dominantă. Venus și Luna Neagră sunt în competiție dar și împreună. Sunt un cocktail amețitor care ne poartă prin experiențe a căror integrare pare imposibilă. Ceea ce respingem acum poate deveni o sursă de putere și înțelepciune mai târziu, fiindcă profunzimea trăirilor vibrante ne îndeamnă să căutăm mai departe de perimetrul în care ne aflăm acum. Vom face exerciții de adaptare, în care ne depășim limitările și superficialitatea. Strălucirea nu este întotdeauna ceea ce se vede și vine în pereche cu întunericul, partea ascunsă.
Venus și Luna Neagră în relații:
-cum îți dai seama dacă ești fericit sau nu? Cum distingi o perioadă mai dificilă în doi, frustrantă și apăsătoare, de un final al cuplului? Punând la socoteală și cele trei careuri cu Uranus care vor urma, tendința de a fugi, de a rupe cu trecutul, de a fi independent/ă este foarte puternică. Multe cupluri ai nevoie de o schimbare, și dacă nu reușesc să o producă împreună, în aceeași direcție, este foarte posibil ca unul sau ambii să simtă apăsare, prizonieri în propria poveste. Venus, ca femeie, își dorește admirație, apreciere, susținere. Din perspectiva bărbatului, Venus are cerințe mari, nu este sigur că le poate îndeplini, fiindcă efortul este considerabil.
Cei care nu sunt într-o relație sentimentală, dorința de a se “așeza” ar putea fi reconsiderată. Sau motivele pentru care cineva ar alege să intre într-o relație. Pentru că acestea nu sunt doar basm, ci au și alte considerente – chestiuni de rutină, nevoia de adaptare, de acceptare. Luna Neagră și Venus pot aduce dorința de aventură, de a avea totul sau nimic. Mai ales femeile nu vor mai fi dispuse la compromis, să cedeze ceva din starea lor de bine doar pentru a bifa o relație. Ceea ce se înfiripă acum poate purta multă pasiune, dar și condiții inițiale care nu sunt negociabile.
Venus și Luna Neagră în imaginea personală:
Acest aspect pune accent pe acele limitări pe care ni le-am trasat de teama de a nu ne asuma mai mult decât putem duce. Poate au fost momente în care nu am avut încredere în noi înșine. Venus și Luna Neagră pun capăt acestei tendințe și astfel că începem să ne ocupăm mai mult de propria imagine care promovează calitățile ascunse, potențialul pe care îl purtăm dar stă nefolosit.
Venus și Luna Neagră dezvăluie invidii, manipulări și situații care vor să ne pună în dificultate, care ne diminuează. Prin careurile cu Jupiter și Uranus luptăm energic împotriva acestor tendințe și ne facem auzită vocea.
Venus are un drum lung prin Leu și asupra acestui subiect voi reveni. Nu ezitați să-mi spuneți ce anume v-ar interesa să explorăm împreună pe marginea acestui tranzit ( și nu numai). Un rezumat al lui Venus în Leu și influențe generale găsiti aici:
https://youtu.be/EFLsfnMB5do

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.