Venus in Taur – Fericirea e in tine

Venus in Taur – Fericirea e in tine

După un periplu ostenitor prin Berbec, Mica Benefică se întoarce acasă pe 5 martie. Venus în Taur prețuiește arta, frumosul, mâncarea rafinată, iubește confortul material și resursele care i-l asigură. Venus în Taur înțelege importanța resurselor materiale și caută să-și găsească surse stabile din care să se întrețină.

Venus în Taur nu se ghidează după jocul hazardului și al momentului, așa cum poate superficial am considera. Riscul este poate cuvântul care descrie cel mai puțin această poziție astrală. Însă cum Uranus va sta 7 ani în această zodie, se vor întâlni inevitabil.

#Ce aduce această întâlnire:

Te-ai gândit că gusturile se schimbă? Și nu pentru că ai înaintat în vârstă, ci pentru că apetitul de explorare este stimulat de dorința de a nu rămâne înțepenit în aceleași criterii de judecată, în aceleași repere. Descoperi și alte valori decât ale tale și faci un exercițiu de acceptare.

Cine sunt oamenii din jurul tău? Sunt cei care te prețuiesc la adevărata ta valoare? Cum te privesc? Faci o curățenie lună în cercul de cunoscuți și descoperi alte relații, bazate pe alte principii. Anul acesta este special fiindcă Venus va retrograda în Gemeni și va pune în balanță valoarea relațiilor personale. Acesta este un subiect care va fi dezbătut separat. Acum, Venus și Uranus clatină încrederea nezdruncinată în persoanele care nu merită.

Care sunt sursele tale de venit? Ești răsplătit material conform perfomanțelor tale? Aptitudinilor? Ce abilități pe care le poți valorifica mai ai și nu le-ai dat importanță? Venus și Uranus deschid apetitul pentru explorarea unor alte oportunități care să ne aducă beneficii și mai ales mulțumire sufletească. Căutăm alte abordări la probleme vechi, să avem o altă atitudine în fața provocărilor și să ne deschidem mintea pentru a procesa schimbările prin care trecem cu toții.

Venus în Taur nu se schimbă din proprie inițiativă, ci de nevoie. Atunci când nu mai merge ca înainte, când devenim limitați în mișcări, alegeri și decizii, căutăm să ne fie bine și comod. Uranus aduce acea mică doză de curaj care ne inspiră să ne luăm riscurile necesare, însă calculate și cu plan de rezervă în spate. Să nu uităm că Saturn în Capricorn până pe 21 martie cere ca orice pas făcut să fie cu simț de răspundere, ferm și pornind de la baze solide, care să treacă testul timpului. Pe final de tranzit, ( 27, 28 martie), Venus va fi în trigon cu Jupiter și Pluto, favorizând pentru scurt timp obținerea unor profituri substanțiale din afaceri care se bazează pe achiziții, schimburile comerciale, pe cele din industria cosmetică și fashion, pe construcții, mâncare. Va oferi oportunități de afirmare pentru cei care au avut intenții bine stabilite și care au lucrat pentru acestea. Întâlnirea între Marele și Micul Benefic va fi ca o revărsare de binecucântări ale Providenței pentru toți cei care au crezut în ceea ce fac și evident au luptat pentru dorințele sale.

Zodiile de pământ sunt cele care vor simți din plin beneficiile tranzitului venusian prin Taur.

Taurii simt că-și recapătă forțele imprăștiate de Uranus cel neastămpărat și intempestiv. Venus îl va pondera, iar împreună vor oferi acestor nativi o perioadă cu rezultate pozitive, cu buzunare mai pline și nu în ultimul rând cu repararea sau reluarea unor contacte oprite brusc la un moment dat.

Zodia Fecioară este precaută la influența celorlalți și reușește să deslușească unde și cum își poate îndrepta eforturile pentru a avea rezultate bune. Dacă s-au păcălit cu Mercur retrograd în Pești, Venus în Taur îi va susține să găsească alternative sau soluții mai bune la ceea ce poate au pierdut.

Capricornii sunt copleșiți de multitudinea de influențe pe care le primesc. Venus va adăuga la momentele tensionate pe care le trăiesc și unele agreabile – întâlniri cu prieteni apropiați, vizite și discuții plăcute. E timpul pentru explorarea pasiunilor/plăcerilor personale, și să lase obligațiile în plan secund.

 

Pentru Gemeni, plăcerile sunt relative, iar ei sunt dispuși mereu să încerce și alte opțiuni. Numai că în acest context  se cere prudență, calcul și seriozitate. Venus în Taur le sugerează că orice vorbă sau promisiune este importantă

Balanțele pot obține beneficii în plan material prin intermediul sau cu cuiva apropiat. De asemenea, este posibil să descopere susținători acolo unde nu credeau că este posibil.

Vărsătorii experimentează pentru o scurtă perioadă de timp o stare de bine, de liniște și regăsire. Speranța răsare precum un Soare după o ploaie torențială care îi ține în tensiunea așteptării.

Zodiile de apă își readuc aminte că reconectarea cu cei dragi sunt o sursă de energie care îi ajută să depășească momentele mai dificile.

Racii, supărați pe săgețile aruncate de Saturn și Pluto vis a vis de zodia lor, își propun să petreacă momente agreabile cu prieteni și cunoștințe, ies din zona de securitate pentru a cunoaște oameni noi.

Scorpionii privesc în ograda lor cu mare atenție și mai ales la relațiile pe care le au. Unele sunt de bun augur, altele sunt trase elegant pe dreapta. În relația de cuplu se fac promisiuni, partenerii petrec momente agreabile împreună.

Peștii redescoperă pasiuni mai vechi, se reconectează cu foști colegi și își îndreaptă atenția către activități care le fac plăcere. Din punct de vedere emoțional, încearcă să se recupereze după o perioadă mai solicitantă.

Zodiile de foc sunt interesate de obținerea unor beneficii în folosul personal într-o manieră cât mai subtilă și elegantă.

Berbecii negociază excelent plata pentru munca lor și condițiile de remunerare. Își vor permite să facă achiziții și de plăcere, nu doar de nevoie.

Leii se străduiesc să-și ascundă scăpările și să facă impresie bună, mai ales dacă au de vorbit/negociat cu diverse tipuri de oameni. Vor fi convingători și vor ști să se facă plăcuți.

Săgetătorii se vor bucura de mici succese la locul de muncă, de susținerea colegilor și de momente mai liniștite, fără stress.

 

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.