Venus în Săgetător 2022

Venus în Săgetător 2022

Din 16 noiembrie, Venus va intra în Săgetător, purtând cu sine dorința de a se manifesta mult mai relaxată în relații și mai autentică. Dacă în zodia precedentă a fost sub presiunea îndoielilor și a neliniștilor captate parcă din neant, în semnul guvernat de Jupiter, Mica Benefică se transformă pentru că nu mai poate să continue în aceeași manieră. Are ajutor de la Mercur și Soare, care se vor îngrămădi înspre lumină. De ce lumină? Săgetătorul este locul în care se joacă cu cărțile pe față, indiferent de reacțiile obținute.

Venus va fi nepăsătoare la consecințele adevărului și mai capabilă să și le asume. În relații ne dăm voie să ne manifestăm așa cum suntem, să spunem ce gândim, chiar dacă supărăm.

Venus în Săgetător este curioasă, vorbește deschis, pare la un moment dat flușturatică și ușor de sedus, dar are o conduită morală care se bazează pe niște principii lucrate în timp, de la care nu se abate. Cum se traduce în relațiile de cuplu?

-pentru cei care își caută partener/ă, nu vă lăsați păcăliți de atitudinea amabilă și politicoasă. Dacă nu sunt semne clare în direcția unei relații, înseamnă că doar atât este: politețe. Contraponderea sa, Marte, este retrograd și zăpăcit, care poate da în egală măsură semnale ambigue.

În relațiile personale și profesionale, este indicat să avem verticalitate și să fie cât mai transparenți cu putință. Venus în Săgetător nu apleacă urechea la zvonuri și bârfe, nici nu caută în spatele gesturilor cu dublu înțeles.

Venus este “regina cumpărăturilor”, iar în Săgetător nu se uită la bani, ci la marcă. Dacă vă “mănâncă palma”, încercați să vă ponderați, mai ales în ultima parte a tranzitului, când face careu cu Neptun și Jupiter ( între 1 și 10 decembrie). Ne încântă produsele scumpe, frumoase, deosebite. Încuiați cardul de credit, mai ales dacă situația financiară este “lovită” de retrogradarea lui Marte.

Venus va apărea mult mai îndrăzneață, va avea mai multă siguranță interioară și desigur ne va oferi un confort interior atât de necesar în perioade solicitante din punct de vedere mental.

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.