Tranzitele astrale ale săptămânii 10-16 iulie

Tranzitele astrale ale săptămânii 10-16 iulie

Săptămâna 10-16 iulie începe în forță: luni avem 2 schimbări importante pe cer:
-Marte intră în Fecioară ( detalii despre acest tranzit aveți aici: https://ioanaispas.ro/marte-in-fecioara-eforturi-bine-directionate/)
– Mercur intră în Leu, dar mai întâi face o opoziție la ultimul grad cu Pluto.
Ziua de luni poate fi copleșitoare, fiindcă o mulțime de sarcini și activități par să se rostogolească în viața noastră. Luni, Luna în Berbec este nervoasă, dar și îndrăzneață, activă, se grăbește să cuprindă cât mai multe într-un timp scurt. Mercur în opoziție cu Pluto poate fi suspicios, atent la detalii, caută semnificații profunde în spatele a ceea ce se prezintă a fi banal, lipsit de o importanță anume. Combinația Lună în Berbec și Mercur pe ultimele grade de Rac stârnește o nemulțumire care reflectă discordia între ceea ce avem de gând să facem și modul în care este posibil de pus în practică. Avem intenții mărețe, dar orice acțiune, faptă, presupun atenție, rigurozitate și nu permite superficialitatea.
Odată ce Mercur intră în Leu, modul în care ne raportăm la ceilalți devine mai direct, cu cărțile pe masă, fără ocolișuri. Nu se mai chinuie nimeni să se prefacă, să împodobească vorbele cu ceea ce vor ceilalți să audă. Flatările sună fals dacă nu sunt transmise cu sinceritate. Punctul nostru de vedere devine cel mai important și rareori acceptăm ceea ce vine din exterior și nu este în rezonanță cu noi. Vorbind tare și răspicat, Mercur în Leu nu se împiedică de norme sociale la care nu aderă. Dacă că veți întreba de ce oamenii au început să se exprime mai “colțuros”, este pentru că nu mai suntem dispuși la discuții de complezență, ci vrem mesaje clar direcționate. Marte în Fecioară de asemenea nu agreează mesajele confuze, ci vrea să știe ce are de făcut pentru a putea fi eficient. Încă de la început, Planeta Roșie va face un aspect armonios cu Nodurile Lunare, indicând faptul că suntem interesați de a obține perspective de creștere reale, dincolo de cuvinte care sună gol.
Marți și miercuri, Luna în Taur va face pe rând conjuncție cu Jupiter și Uranus, punând accent pe modul în care ieșim din zona gri a liniștii aparente pentru a aborda teme pe care le-am ținut în sertar pentru ” cândva odată”. Nemaiputând să le evităm, în această săptămână adoptăm rezoluții interioare pentru ceea ce va fi, mai ales legate de intenții și planuri personale. Această tendință este susținută și de intrarea Nodurilor Lunare pe axa Berbec Balanță pe 12 iulie ( despre care am vorbit și pe canalul YouTube – https://youtu.be/vJPqoFxYYz4). Planurile pe termen lung fiind departe, eforturile noastre se îndreaptă spre ceea ce va fi nu peste 5 ani, ci poate peste 5 luni, conștientizând că viitorul este într-o continuă schimbare. Trecerea Nodurilor Lunare se poate resimți dur, dat fiind faptul că sunt întâmpinate de careuri cu Pluto din Capricorn. Evitarea nu mai funcționează, deoarece Pluto taie surplusul și taxează dur lecțiile pe care le repetăm într-un cerc vicios. Pluto și Nodurile Lunare în careu rup tipare ancestrale, pe care le purtăm ca un lanț pe care îl percepem ca fiind de siguranță, însă este de în realitate un factor de stagnare și regres.
Spre finalul săptămânii, Luna Neagră se apropie de careu cu Uranus. Ne sperie ideea că multe lucruri depind de noi și de cât de îndrăzneți suntem (sau nu), că ceea ce trăim în prezent și influențează viitorul sunt consecințele atitudinilor noastre interioare.
Este o săptămână complexă, bulversantă, în care se întâmplă multe într-un timp scurt.
Vă doresc o săptămână minunată.

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.