Tranzitele astrale 7-13 august – Ieșirea din cerc

Tranzitele astrale 7-13 august – Ieșirea din cerc

În toiul desfășurărilor de forțe astrale, săptămâna 7-13 august își derulează programele într-un mod care ne bulversează  reperele: cu inflexiuni, dar și elemente neprevăzute.
Venus retrogradă se apucă să refacă aspectul de conjuncție cu Luna Neagră, în timp ce Astrul Nocturn se plimbă în primele  zile ale săptămânii prin Taur. Relațiile între semnele fixe ( momentan Leu și Taur) sunt cu scântei și prea puțin interesate să se adapteze, să caute soluții de mijloc. Vântul evenimentelor tulbură cotidianul într-un fel în care nu ne place, ne împinge de la spate. Suntem familiarizați cu Venus și Luna Neagră care răscolesc resentimente, bat în zonele sensibile ale existenței noastre și ne arată ce nu ne place de fel. Mai multe despre Venus și Luna Neagră în Leu găsiți aici https://ioanaispas.ro/venus-si-luna-neagra-in-leu-tentatii-si-ambitii/Iar careul cu Luna poate să ne facă să resimțim organic presiunea printr-o stare agitată, de tulburare ( inclusiv alimentară). Acestea pot deveni motive de schimbare, de evoluție și de a scăpa dintr-un cerc vicios. Dacă vi se pare că unele provocări se încăpățânează să revină ( chiar și sub o altă formă), atunci le puteți considera teste de voință și anduranță.Pluto scutură prin careu axa Nodurilor Lunare ( de data aceasta tensiunea se mută pe zona cardinală – Berbec – Balanță – Capricorn), ca pe o coardă care ne lovește cu putere. Nu gratuit, ci pentru a sublinia faptul că nimic nu poate rămâne cum a fost, că se schimbă contextul din care facem parte și într-un fel sau altul nici noi nu putem fi aceeași. Este o săptămână în care provocările ne lovesc în față, ceea ce am amânat cere acum măsuri concrete de rezolvare, fie că ne place sau nu. Să nu uităm că și Mercur este în perioada de dinainte de retrogradare, în care anunță care sunt chestiunile care vor ajunge la noi pentru a fi încheiate/rezolvate/clarificate.

Chiar dacă la finalul acestei săptămâni vom fi extenuați și cu impresia că n-am făcut mare lucru, de fapt multe se vor “mișca” în aceste zile. Rezoluții lăsate în așteptare, acțiuni care nu s-au putut desfășura, planuri lăsate pe mai târziu, se înghesuie să revină într-o formă sau alta în centrul atenției noastre. Senzația de copleșire nu va lipsi, totuși, acestea au nevoie de timp pentru materializare. Și în săptămânile următoare, chiar până la mijloc de septembrie, vom lucra să definitivăm ceea ce acum apare ca fiind provocări stânjenitoare.
Joi și vineri, Luna în Gemeni va activa crucea semnelor mutabile, făcând pe rând careuri cu Mercur, Marte și Neptun. Gălăgia mentală și neclaritatea, emoțiile difuze și dificil de descris vin ca o consecință a suprasolicitării anterioare. Este destul de dificil de menținut o decizie, un plan ( oricât de mic ar fi), pentru că ceea ce ne propunem inițial este înlocuit de o altă variantă, contextul exterior se schimbă, informațiile pe care le primim ne determină să ne răzgândim. Pornim săptâmâna cu senziația că nimic nu pare să se miște concret, câ suntem invadați de cerințe pe care nu le putem amâna, ca pe final să vedem că povestea prinde un alt contur și că pentru același scop avem mai multe variante de rezolvare.
Sâmbătă, Luna în Rac ne invită să ne reconectăm cu familia, cu cei dragi, să ne ocupăm de casă, după o săptămână activă și multă oboseală. Tragem aer în piept și ne pregătim de al doilea careu Venus Uranus, al cărui potențial este dificil de preconizat, fiindcă este imprevizibilitatea în formă pură.
Duminică, Venus și Soarele sunt în conjuncție. Este un aspect dificil din punct de vedere emoțional, deoarece suntem cu vederea și înțelegerea limitate de propriile puncte de vedere, în care nu încap și alte perspective. “Ori e albă ori e neagră”, “ori ca mine, altfel nu mă satisface”.
Fiind o săptămână extrem de activă, dozați corespunzător eforturile pentru a avea suficientă energie până la final. Să avem o săptămână minunată.

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.