Soarele in Leu – o vara plina de foc

Soarele in Leu – o vara plina de foc

Astăzi, ( 22 iulie, la ora 11:19), Soarele se grăbește să ajungă acasă, în zodia Leu, marcând astfel apogeul verii. Harta astrologică a momentului are Ascendentul în Balanță, iar Venus, patroana sa, este tot în Leu. Pasiunea, focul interior al dorințelor și optimismul își vor face încet loc în viața noastră, condimentând chiar și cele mai monotone momente.

Provocarea vine de la Marte cel neliniștit din Scorpion care nu este zodie prietenă cu Leul, ceea ce se va traduce și prin conflicte, certuri, discuții în contradictoriu ( si Mercur este în careu cu Marte), crize de personalitate și de orgoliu. Aceste valuri se vor domoli în momentul în care Marte va intra în Săgetător ( 2 august), orientându-ne atenția către alte subiecte.

Uranus în Berbec rămâne un instigator, căutând cu orice preț în ultimele sale grade în această zodie să schimbe maniera în care ne privim noi înșine și etaloanele după care ne evaluăm. Soarele are orgoliu și în același timp o amprentă personală foarte puternică; Uranus o vrea valorificată în forme unice. Amatorii de senzații tari nu vor fi dezamăgiți nici vara aceasta, și chiar și cei care își doresc un concediu liniștit vor avea partea lor de momente interesante.

Saturn în Săgetător ar putea rămâne vocea rațiunii din noi, însă este copleșit de viteza cu care se schimbă totul în jur. Aduce coerență și ponderare  în comportamentul nostru atunci când  comitem excese, înțelepciune în momentele în care suntem furioși, supărați, sau chiar frustrați.

Vara aceasta este o perioadă bună pentru luarea unor decizii în chestiuni care sunt neclare de multă vreme ( poate chiar ani), pentru încheierea unor etape din viața noastră, deoarece apar primii muguri ale unor schimbări care ne pun viaţa pe o altă traiectorie. Harta începutului de vară are Ascendentul momentului  într-un semn cardinal – Berbec şi nu este întâmplător ca şi această hartă să aibă tot un Ascendent cardinal – Balanţa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.