Saturn in Capricorn – sansa de a rezolva probleme mai vechi

Saturn in Capricorn – sansa de a rezolva probleme mai vechi

Știți acea reprezentare a Capricornului cu coada de pește? O aveți în imaginea de mai jos. Și totuși, acestei zodii nu-i place să lase lucruri neterminate. Patronului nici atât, mai ales că se pregătește să deschidă la iarnă un nou sezon de împerechere cu Jupiter.

Saturn se întoarce anul acesta în Capricorn, unde îi va pune la punct pe cei doi săltăreți: Jupiter și Pluto. Nu știu dacă ați observat, dar din martie își cam fac de cap. Ce rezolvă Saturn?

-drumul spre viitor, planuri și proiecte de viitor. Va tăia nemilos ce nu ne aparține, mai ales că va face și două frumoase cuadraturi cu Marte retrograd în Berbec la toamnă. Dacă anumite direcții nu sunt potrivite pentru noi, ușile ni se vor trânti în nas. Nu vă speriați, există și alte oportunități, mult mai profitabil de explorat. Ați rămas cu gândul la un plan, proiect, vreo dorință arzătoare? Analizati-o bine, vedeți punctele forte și cele slabe, vedeți dacă aveți o bază solidă în acest sens. Dacă nu, mergeți mai departe fără regrete.

-relații sociale/profesionale care scârțâie, situații profesionale fragile sau în plină schimbare. Până la finalul anului, veți avea o imagine clară a viitorului profesional și a direcției pe care să o alegeți. Dacă multe oportunități au fost blocate/în imposibilitate de a fi explorate, acum veți afla și motivul. Sunt posibile reconversii, schimbări radicale a modului în care se desfășoara activitatea, în colectiv. Unele colaborări încetează, altele apar la orizont.

-promisiuni nerespectate. Dacă ați promis/semnat contract, trebuie onorat. Saturn nu-i scapă pe frauduloși, Jupiter în Capricorn îl susține prin mijloace legale. Dacă ceva vi se cuvine, într-un fel sau altul vă veți primi beneficiul. Dar dacă fundamentul acestora este slab, cauza voastră va fi pusă sub semnul îndoielii și închisă nefavorabil pentru multă vreme.

-relațiile personale devin mai puțin romantice și mai mult bazate pe ideea de drepturi și obligații. Sună tare urât, dar fiecare își va defini aportul și contribuția. Este totuși un pas necesar pentru a lămuri posibile diferende și neînțelegeri, sau pur și simplu lucruri nerostite. Cât de serioasă e relația și încotro se îndreaptă, acestea sunt întrebări care vor fi puse des în cuplu.

-relațiile de familie și mai ales cu părinții, rudele mai în vârstă. Dacă sunt neînțelegeri, chestiuni neclarificate, până la finalul anului veți avea o idee mai clară. Există susținere reciprocă?Există sinceritate, deschidere?

-chestiunile financiare au o dinamică aparent redusă, fiindcă problemele din acest sector se rezolvă greu, cu efort, prin luptă chiar. Zodiile de pământ nu exceleaza la viteză, ci la construcții solide pe termen lung. Nu vă aventurați în investiții mari și periculoase, nu vă duceți după bani din surse dubioase sau câștiguri rapide și fabuloase fără o bază solidă. Speculațiile nu prea funcționează, cu excepția cazurilor în care harta natală permite acest lucru. Nu dați bani fără o dovadă și în investiții care doar promit.

-dacă aveți nerezolvate situații administrative, este cazul să o faceți, fiindcă Saturn va pune mari piedici acolo unde actele nu sunt în ordine. Nu vă bazați pe „mai vedem” sau „mai incolo” fiindcă vor apărea încurcături cu final nedorit.

Acestea sunt doar câteva posibile scenarii, evident că depinde de predispozițiile hărții natale și de atitudinea individuală. Cert e că Saturn în Capricorn nu va mai permite situații încurcate și dubioase, va face o ordine care va durea pe mulți. Dar va fi necesară.

 

Facebook: @tarotsiastrologiecuioana /Email: ioanaeugeniaispas@gmail.com

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.