Săptămâna astrologică 1-7 iulie -adaptare și diversitate

Săptămâna astrologică 1-7 iulie -adaptare și diversitate

Săptămâna 1-7 iulie este dinamică, versatilă și care necesită o disponibilitate de adaptare. Începem cu Luna în Taur, zodia sa de exaltare, care țintește către un mediu sigur, liniștit și calm, fără bătăi de cap. Dacă vă propuneți să luați lucrurile așa cum vin, cu calm și fără grabă, mai gândiți-vă și reformulați planul. Luna se va întâlni cu Marte și Uranus, 2 planete care împing către acțiuni rapide, eficiente, cu bătaie pe termen lung. Având în vedere că Luna este în scădere, profitați de această săptămână să rezolvați, clarificați, definitivați ceea ce aveți în așteptare.
Marți este o zi cu două fațete: dacă inițial ne propunem să ne implicăm minimul necesar, să nu ne batem capul cu lucruri complicate, în a doua parte a zilei constatăm că nu ne iese treaba așa cum am gândit anterior, se schimbă punctele de vedere și vin vești care ne determină să facem schimbări din mers. Luna intră în zodia vorbăreață a Gemenilor, unde este mai înclinată către discuții, să întoarcem viziunile pe toate părțile, pentru a lua din fiecare ce ni se pare mai bun și mai eficient – ne dorim să împăcăm mai multe puncte de vedere, fără a adera la o parte sau cealaltă. Mercur, planeta comunicării, intră în zodia Leu, unde, în această vară, va și retrograda. Fiind o zodie fixă, de foc, Mercur vorbește cu aplomb, convingere, teatral și înflorituri, promițând să facă paradis din buruieni. Luna în Gemeni îi acompaniază discursul magistral, din curiozitate și din dorința de a experimenta pentru a evolua. Luna se întâlnește cu Jupiter, astfel că și starea de spirit va fi bună, veselă și optimistă, chiar și atunci când contextul exterior nu inspiră la o astfel de atitudine.
Mercur va fi în opoziție cu Pluto, chiar de la începutul tranzitului. Partea bună: nu ne lăsăm ușor păcăliți de vorbe dulci, cerem dovezi și asigurări. Partea delicată: fiți atenți la ceea ce promiteți, ceea ce spuneți sau la ce vă angajați în această săptămână, fiindcă Pluto va cântări greu în momentele dificile. Dacă nu sunteți siguri, nu dați un răspuns definitiv, chiar dacă sunteți sub presiune. Mercur, deoarece va retrograda și în această vară va avea 3 careuri cu Uranus, lucrurile nu vor sta cum au fost puse inițial.
Sâmbătă, pe 6 iulie, avem Lună Nouă în Rac ( la ea acasă începe o nouă fază).Motivația emoțională va deveni mai puternică, și vom căuta mai curând satisfacția interioară, echilibrul interior și pacea sufletească. Ascendentul momentului de Lună Nouă este în Taur, astfel că, pentru a atinge aceste obiective, primul pas ar fi să extragem ceea ce este important și esențial pentru noi, să ne concentrăm în această direcție, iar restul să rămână în fundal. Soarele, Luna și Venus sunt în Rac, în casa a III a. Energia generală duce către conexiune cu familia, cu cei dragi, apropiați sufletului – să comunicăm, să facem vizite, să ne ocupăm de casă și împrejurimile sale. Nu refuzați, amânați vizite, deoarece prin acestea ne încărcăm cu energie pozitivă, apropiată și compatibilă cu structura noastră interioară.
Este o săptămână cu felurite experiențe și trăiri, în care definitivăm, încheiem ceea ce a rămas nerezolvat și ne ocupăm mai mult de interiorul nostru.

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.