Săptămâna 8-14 mai -așteaptă-te la neprevăzut

Săptămâna 8-14 mai -așteaptă-te la neprevăzut

S-ar zice că furtuna emoțională ar trece după o eclipsă de Lună în Scorpion. Dar săptămâna 8-14 mai își propune să iasă din schema obișnuitului și să ne surprindă prin diverse provocări.
În prima zi a săptămânii, Luna traversează zodia Săgetător, animând curiozitatea și nevoia de mișcare. Soarele se apropie de Uranus în zodia Taur, anunțând evenimente neprevăzute, care ies din sfera controlului direct. Acestea pot fi întâmpinate cu deschidere, centrându-ne în mod special pe capacitatea de adaptare și acceptare a schimbării pe care ulterior o vom privi ca pe o consecință firească în cazurile în care acestea survin după o îndelungă perioadă de stagnare. Ceva se mișcă, nu neapărat în direcția în care ne-am fi așteptat. Conjuncția Soare Uranus care va fi activă aproape toată săptămâna poate fi percepută și ca o ieșire dintr-o zonă întunecată care a fost inițial activată de eclipsa de Lună din Scorpion. Soarele și Uranus caută soluții inovatoare, elemente care să ne ajute să ieșim dintr-un tipar buclă care se repetă enervant și apăsător. Fără o smucire bruscă, este aproape imposibil să înaintăm, să ieșim dintr-un cerc vicios.
La extremitățile zodiei Rac stau Venus ( intrată pe 7 mai) și Marte ( care va ieși pe 20 mai). Cele două planete personale nu se întâlnesc la grad perfect, dar vorbesc aceeași limbă. Vom observa că fiecare va încerca să-și delimiteze spațiul personal, să fie discret în privința problemelor cu care se confruntă, mai ales dacă au la bază bulversările generate de conjuncția Soare Uranus.
Ce ne preocupă: siguranța materială, a familiei, căminul și familia, și prin extensie asigurarea necesităților celor dragi.
Sextilul Mercur retrograd Saturn constituie un punct de inflexibilitate care să se traducă prin perseverența la nivel de idei și percepții mentale – ținem morțiș să fie așa cum am stabilit, ceea ce nu este neapărat rău, mai ales atunci când ne urmărim interesele personale. Această tendință se va accentua marți și miercuri, când Luna, în tranzit prin Capricorn, va fi în recepție mutuală mixtă și în opoziție cu Marte ( Luna în zodia de exaltare a lui Marte, Marte în casa Lunii). Perseverenți și reactivi când e cazul, nu renunțăm la ceea ce ni se cuvine, la modelul personal de acțiune și implicare în chestiunile care ne privesc direct, indiferent de ceea ce ne transmite imprevizibil conjuncția Soare Uranus. Schimbare să fie, dar în folosul nostru. Venus și Luna în opoziție se comportă în așa fel încât să fie acceptabil din punct de vedere social, intenționăm în primă fază să păstrăm aparențe și o bună imagine în lume, dar odată ce Luna va perfecta miercuri opoziția cu Marte, schimbăm perspectiva și avem o abordare mai directă.
La final de săptămână, Mercur este staționar, iar Marte se apropie de trigonul cu Neptun. Încă puțin și ajungem la concluziile necesare care explică amânările, devierile de la planurile inițiale, așteptările înșelate. Marte și Neptun pe semne de apă diluează scurt timp voința personală pentru a o pune în prim plan pe cea divină. Avem convingerea că situațiile se aranjează în așa fel încât să fim în acord cu mișcările Universului. Acordăm o atenție deosebită lucrurilor subtile și mesajelor pe care interiorul nostru le transmite. În plan fizic și mental se pot instala episoade de oboseală și/sau epuizare emoțională.
Să avem o săptămână minunată!

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.