Săptămâna 6-12 februarie

Săptămâna 6-12 februarie

Luna în Leu la început de săptămână insuflă în ziua de luni încrederea că reușim să facem față oricărei provocări. Suntem încă sub influența careului separant între Marte și Venus care ne motivează să luptăm pentru ceea ce ne dorim, să ne facem auzite doleanțele și de ce nu, să deschidem portițe de colaborare sau de susținere reciprocă. Dacă ziua de luni are un aer optimist, a doua zi a săptămânii este agitată de careul Lună Marte și Lună opoziție Venus. Mai nervoși, mai solicitați din punct de vedere mental, ne împărțim cât de bine putem între diverse sarcini care nu ne plac sau pur și simplu nu potrivesc cu ce am plănuit inițial. Este o zi de alergătură, de viteză și contratimp, care ne consumă prea multe resurse. Și de aici se naște întrebarea: ce e mai bine pentru mine? Cum să-mi așez treburile în așa fel încât să fiu mai aproape de ceea ce-mi trebuie? Unde mă risipesc inutil? De miercuri, trigonul Lunii cu Mercur este un aspect care ne aduce idei bune, informații de care avem nevoie ca să depășim anumite obstacole sau să rezolvăm eficient niște probleme care ne deranjează. Și cum Mercur perfectează în următoarea zi conjuncția cu Pluto, aflăm ce ce interesează, dăm peste secrete, chestiuni ascunse, detalii care nu au fost menționate la momentul potrivit, dar care schimbă simțitor pentru noi peisajul. Nu toată lumea este cinstită, nici cu sine nici cu ceilalți. Dacă v-ați mințit și ați purtat ochelari roz în speranța că dificultățile vor rămâne în trecut, iată că acestea se reactivează la final de săptămână pentru a ne acorda șansa de a le depăși sau măcar de a avea o abordare mai realistă.

Sămbătă, Mercur va intra în zodia Vărsător, aducând claritate și o detașare față de convenții sociale, norme și presiuni mentale. Mercur în Vărsător nu-și va pierde vremea cu detalii inutile, cu ezitări sau vorbe cu două sensuri. Acest tranzit amplifică anumite calități – gândire strategică, selectarea informațiilor de calitate, coerență, dar vine de asemenea cu lipsă de răbdare și înțelegere, o atitudine mai “rece” față de problemele celorlalți sau care nu ne afectează în mod direct.

Încheiem săptămâna cu Luna în Balanță în careu cu Pluto, fiind o atmosferă apăsătoare acolo unde suntem nevoiți să facem act de prezență la evenimente sociale care nu ne fac plăcere sau pur și simplu avem întâlniri cu persoane care au o energie “grea”, apăsătoare, și ne transmit o stare mai puțin plăcută. În acest week end resimțim oboseala pe toate palierele, așadar, dacă se poate, ar fi indicat să ne acordăm măcar un scurt moment de odihnă.

 

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.