Săptămâna 30 ianuarie – 5 februarie

Săptămâna 30 ianuarie – 5 februarie

Săptămâna 30 ianuarie 5 februarie debutează cu Luna pe final de Taur și început de Gemeni, și cu un careu Soare Uranus. Este o zi care ne vrea activi, maleabili și gata de adaptare, oricât de dificil ar fi. Este o bătălie între intenții și fapte, care ne obosește la nivel mental și ne face să ne punem întrebări dacă suntem sau nu în direcția bună. Continuă perioada în care opozițiile sunt slab reprezentate, Luna fiind sigura care se mișcă mai repede prin zodiac și reușește să le formeze. Dar în rest suntem blocați în propriile puncte de vedere care se ciocnesc de ale celorlalți, amplificând senzația că nu suntem înțeleși și nu avem susținere. Conjuncția Marte Lună din Gemeni care se perfectează în ziua de marți ne scoate din minți prin faptul că valurile de cereri și pretenții curg, dar fără a oferi explicații credibile.

Multe schimburi de vorbe, fără a asigura o comunicare eficientă. Luna și Marte amplifică starea de nervozitate, oboseală mentală, nu reușim să ne odihnim suficient și de multe ori putem fi agresivi din punct de vedere verbal.

Joi, careul Lună Jupiter este un aspect care dinamizează partea emoțională și senzitivă, ne dăm seama că suntem mai mult decât ceea ce arătăm și transmitem. Dacă valul trăirilor este intens, ne putem baza pe Mercur în Capricorn să ne dea o mână de ajutor să le ordonăm și să le înțelegem proveniența.

Venus în Pești poate atenua starea de iritare dacă ne decidem să ne oferim momente de liniște și mici indulgențe, fără a ne simți vinovați. Dar careul aplicant la Marte pe final de săptămână o determină să vrea mai mult, să ceară ce i se cuvine, după dictonul ” pentru că merit”. Această afirmație va fi întărită de Luna în Leu de sâmbătă care va fi conjunctă cu Luna Neagră. Revenim la pretențiile exagerate, doar că de data aceasta le emitem tocmai către cei care la început de săptămână soseau cu ele la ușa noastră.

Este o săptămână activă mental și emoțional, în care conștientizăm tot mai mult că vrem mai mult decât avem, și nu neapărat din punct de vedere material. Mai multă considerație, apreciere, chiar și admirație. Să ne înțelegem pe noi înșine și să ne găsim locul potrivit în contextul actual.

Dacă îți dorești să primești noutăți, nu ezita să te abonezi la newsletter ?

[wpforms id=”1240″]

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.