Săptămâna 3-9 aprilie

Săptămâna 3-9 aprilie

Săptămâna 3-9 aprilie promite să susțină simțul pragmatic și prudența. Luna va fi în Fecioară în prima zi a săptămânii, iar Mercur va intra în Taur. Accentuarea semnelor de pământ ne ajută să ne concentrăm pe ceea ce este important de rezolvat, să fim productivi prin a prioritiza și prin a găsi resursele necesare. Mercur în Taur promite doar ceea ce poate realiza, domolește tonul agresiv, este circumspect și se rezumă să transmită numai acele informații importante, tăind vorbăria goala. În această zodie, Mercur va retrograda, așadar ne putem aștepta pe viitor la o modificare a planurilor pe care le facem în această săptămână și/ sau la un ocol mai mare în atingerea punctelor propuse. Mercur în Taur judecă în funcție de datele e care le primește și se ferește să speculeze. În această săptămână, Venus și Mercur în Taur, fiind două planete personale, pun accentul pe resurse, bani, proprietăți și starea acestora. Fără a deveni zgârciți, ne gândim mai mult la partea financiară din momentul prezent și cum o putem îmbunătăți. Atunci când avem planete în zodia Taur, ne place mai mult ca oricând traiul bun și să ne satisfacem plăcerile fizice, dar în același timp, înțelegem mai bine ce înseamnă valoarea, ce anume merită un preț, care este raportul calitate preț și cum putem să alocăm resursele eficient. Venus și Mercur în Taur caută soluții de redresare financiară, conferă creativitate și un simț de răspundere în ceea ce gândim și facem. Dacă luăm în calcul și poziția lui Marte în Rac, al cărui scop este să ofere o siguranță spațiului interior, familiei și celor dragi, în această săptămână ne dedicăm eforturile pentru a construi un cadru de existență cât mai sigur.
Marți, opoziția Lună Neptun își propune să coboare nivelul de stress și îngrijorare printr-o atitudine mai relaxată, în care lăsăm garda jos pentru a primi ceea ce Universul ne oferă, uneori într-o formă pe care nu o înțelegem. Marți încercăm să ajungem mai aproape de ceea ce simțim, să înțelegem și să verbalizăm acele nevoi care ne bântuie, dar care nu au o formă precisă de manifestare.
Luna Plină în Balanță are loc joi. Ascendentul momentului este tot în Taur. Configurația hărții acestui eveniment ne pune în fața unor alegeri, trieri, care să ne ajute să scăpăm de ceea ce este inutil în viața noastră, ceea ce ne îngreunează și de care suntem legați fie printr-o promisiune, angajament sau chiar contract. Luna Plină în Balanță selectează care dintre acestea au cu adevărat valoare, care ne aduc ceva util în viața noastră și care nu. Planetele din casa a XII-a – Soare și Jupiter, acționează precum un scut de protecție în cazul în care ne trezim în situații delicate, asupra cărora simțim că nu avem prea mult control. Mercur și Nodul Nord pe ascendent ne sugerează că avem de luat decizii importante care, deși par mici, nesemnificative, vor avea un impact semnificativ în viitor. Relațiile pe care le stabilim sau le rupem ( după necesitate) au un rol important pe care îl vom înțelege din prisma influenței pe care o exercită în viața noastră. Înțelegem rolul unor oameni, care este mesajul lor pentru noi, cu ce lecții vin. Mercur pe ascendent, alături de Nodul Nord vor crește capacitatea noastră de a înțelege că uneori este vital să ne vedem interesele, fără a fi egoiști sau lipsiți de onoare. Este doar un mijloc de a ne da nouă înșine valoare prin a nu pierde timp și resurse în relații care nu merită. Cei care stabilesc unele noi în această săptămână sau își asumă o colaborare, vor avea nevoie să recurgă la simțul practic pentru a nu se lăsa vrăjiți de posibilități improbabile. Pluto stă cocoțat în casa a X-a a Lunii Pline, într-o dominanță subtilă a slăbiciunilor și mirajului de a fi în control. Este un test al autenticității și al adevărului, fiindcă este o săptămână în care vin propuneri care par frumoase, care gâdilă orgoliul și ating puncte sensibile, dar ascund multe amănunte mai puțin frumoase și mai ales prețul pe care îl plătim pentru a ne împlini dorințele.
Vineri și sâmbătă, Luna va traversa zodia Scorpion, făcând pe rând opoziție cu Mercur, Uranus și Venus. Cu o poziție atât de dificilă, ar fi indicat să ne dedicăm și activităților care ne fac plăcere, ne relaxează, pentru a lăsa în spate grijile cotidiene. În acest weekend putem trage concluzii utile dar nu întotdeauna plăcute, posibil să aflăm bârfe, vești care ne schimbă atitudinea față de anumiți oameni. Luna în Scorpion ne aduce în mod natural mai aproape de cei cu care ne simțim bine și îi îndepărtează pe cei care au poartă cu ei influențe negative.
Această săptămână va scoate la lumină simțul practic ( de nevoie), relațiile în care suntem sau nu prețuiți.

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.