Săptămâna 27 martie -2 aprilie

Săptămâna 27 martie -2 aprilie

Săptămâna 27 martie – 2 aprilie începe cu o Lună în Gemeni și o conjuncție Mercur Jupiter în Berbec. Suntem activi din punct de vedere mental, căutăm informațiile de care avem nevoie și aflăm vești care schimbă perspectiva. Jupiter și Mercur oferă o înțelegere mai largă a problematicii cu care ne confruntăm la momentul prezent și evident, facilitează alegerea celor mai bune și rapide variante pentru a ajunge în punctul dorit. Comunicarea este un punct important în această săptămână în care ne simțim obligați să ne expunem punctele de vedere și să le argumentăm. Există totuși și tendința de a considera că doar noi avem dreptate (Mercur și Jupiter pot conține o fermitate greu de învins din acest punct de vedere), care va fi accentuată marți, când Luna și Marte vor fi în conjuncție la primele grade din Rac. Atunci când suntem contraziși ori ni se prezintă o altă față a realității, devenim defensivi și ne simțim atacați la interesele personale. Luna și Marte în Rac încearcă să prezerve o realitate care nu corespunde intereselor generale, ci doar personale, intrând în contradicție cu Mercur și Jupiter din Berbec, planete care ne vor activi și cu curaj, să facem un pas în față, indiferent de cât de dificil ne este.

De miercuri, Venus se apropie de Uranus ( perfectează aspectul joi), iar Marte va realiza un trigon cu Saturn. Sunt aspecte interesante, de selecție a priorităților și de integrare a unor influențe care au șansa de a deveni oportunități dacă ne adaptăm la energia uraniană. Venus și Uranus ne arată alternative pe care în acest moment nu le luăm în calcul, dar care pot deschide uși pe viitor. Acest aspect este important fiindcă demarează situații pe care în acest moment nu le înțelegem și al cărui potențial rămâne ascuns, dar care se va dezvălui în vară, când Venus și Uranus vor realiza 3 careuri. Nu tot este ceea ce se vinde atât de frumos ambalat și nu orice promisiune poate fi dusă la îndeplinire. Trigonul Marte Saturn pe zodii de apă este extrem de selectiv și se concentrează pe acele activități care aduc o împlinire sufletească, și care nu doar bifează un punct la capitolul “trebuie”.

Venus și Uranus în Taur este o conjuncție care “scutură” relațiile și pune pe tapet problematici care s-ar fi dorit ignorate. După o cură de adevăr administrată de Mercur și Jupiter, care nu-și pot ține gura atunci când ceva nu le place, intră în acțiune conjuncția Venus Uranus care arată fisurile relațiilor, unde nu există o coeziune a cuplului și interese comune. Este important să din atenți la ceea ce se întâmplă din acest punct de vedere în această săptămână, pentru că subiectul nu se încheie aici, ci va continua la vară sub Venus retrogradă în Leu.

Vineri, Luna și Luna Neagră se întâlnesc în Leu, unde inflamează orgolii și alimentează atitudini grandomane, pentru a ascunde frustrări și neîmpliniri. La final de săptămână este important să vedem ce ne supără și de ce, pentru a identifica sursa supărărilor și motivele reale ale acestora. Duminică, Luna se mai calmează în Fecioară, în opoziție cu Saturn, devine mai pragmatică și concentrată pe treburi curente.
În această săptămână comunicăm, spunem ce avem pe suflet, dar nu întotdeauna mesajul va fi bine primit. Din acest motiv, anumite relații se zguduie, dar au șansa de a identifica probleme.

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.