Săptămâna 27 februarie – 5 martie

Săptămâna 27 februarie – 5 martie

Săptămâna care urmează (27 februarie – 5 martie) vine cu o surpriză plăcută: conjuncția Jupiter Venus în Berbec, care se va simți mai puternic de miercuri până joi. Acest aspect deschide uși nebănuite, cu oportunități care anunță reușite dacă avem curaj și disponibilitatea de a le accepta. Conjuncția Venus Jupiter poate fi însoțită de asemenea de mici beneficii de moment care ne bucură și ne ridică moralul, ne aduce mai aproape de oamenii dragi. Pentru cei care au trecut printr-un conflict, dispută sau doar o neînțelegere trecătoare, au șansa să se împace, să clarifice aspecte rămase în ceață. Venus și Jupiter facilitează dialogul, negocierile, cultivarea relațiilor sociale și chiar pot apărea discuții pozitive referitoare la posibile colaborări avantajoase.
În prima zi a săptămânii, Luna se va afla în Gemeni, iar a doua zi va perfecta conjuncția cu Marte. Dacă atenția este împrăștiată în mai multe direcții, avem motivația și puterea interioară să răspundem eficient cerințelor care se revarsă în șuvoi, fiindcă găsim energia necesară. Nervoși, grăbiți, învățăm să identificăm esențialul în zgomotul cotidian, fiindcă Mercur se găsește pe ultimele grade ale Vărsătorului și va face conjuncție cu Saturn (joi). Ordinea în care abordăm provocările exterioare contează, fiindcă Saturn ne învață ce înseamnă prioritizare și eficiență. Tot joi, Venus și Jupiter vor face un careu cu Luna din Rac, moment în care punem mai mult accent pe ceea ce avem nevoie și alegem să ne punem pe primul plan, mai ales în weekend, când Luna va aspecta în continuare prin trigon pe cei doi Benefici. Aspectele între Venus, Jupiter și Lună ne aduc mai aproape de esența noastră, conștientizăm complexitatea ființei noastre și mai ales calitățile pe care de deținem. Fără a accepta compromisuri, reușim imposibilul : “să împăcăm capra și varza”, să găsim punctul în care ne simțim autentici, bine în pielea noastră, mulțumiți de realizările noastre, având în vedere că perfecțiunea este doar un ideal. Ideal ar fi să identificăm oportunitățile care apar în această săptămână și să ne gândim cum le putem integra în punctele noastre de interes.
De vineri, pe Mercur îl găsim în Pești, acolo unde va descoperi și partea nevăzută a cuvintelor. De multe ori, acestea au o componentă care ascunde intenții și înțelesuri din simplu motiv că nici emițătorul nu identifică în mod corespunzător mesajul pe care vrea să-l transmită. Mercur în Pești ne ajută să-i înțelegem la nivel mai profund pe cei cu care intrăm în contact și să ne acordăm la frecvența lor. Sub acest tranzit, mult mai important va fi tonul conversației decât cuvintele în sine. Ne adaptăm modul de gândire, construim variante acolo unde e cazul, suntem creativi și mai aproape de ceea ce ne inspiră.
Marte se apropie de ultimul careu cu Neptun. În acest context, revin situații care s-au petrecut în noiembrie și care ne-au pus în fața unor provocări sau alegeri. Indiferent de pasul pe care am ales să-l facem sau nu la acel moment, acum vedem efectele deciziilor, precum și elementele de detaliu pe care nu le-am detectat atunci. Încheiem o etapă, pornim pe un alt drum, ne deschidem mintea către alte orizonturi.
Această săptămână însă se concentrează mai mult pe oportunități și deschideri, al căror succes depinde de modul nostru de abordare. O săptămână productivă să avem.

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.