Săptămâna 26 iunie – 2 iulie – provocarea de a fi cel mai bun

Săptămâna 26 iunie – 2 iulie – provocarea de a fi cel mai bun

La început de săptămână, Luna se află la primul pătrar, plasată în Balanță. Nevoia de creștere și de explorare dincolo de zona cunoscutului, chiar a zonei de siguranță, este accentuată și de careul Marte Uranus. Fiind aspect între semne fixe, pașii pe care îi facem nu sunt întotdeauna făcuți de bunăvoie, ci sunt mai mult un răspuns la situații neprevăzute, care ne dislocă din drumul pe care ni l-am ales și poate chiar programat. Marte și Uranus sunt impetuoși, energici și împing la extrem acțiuni care de altfel ar putea fi desfășurate într-un ritm care să asigure constanță, fără a ne risipi energia și a crea presiune mentală. Graba, deși în aparență pare întemeiată, este doar un pretext de a cere mai mult dar fără a da ceva la schimb.
Venus și Marte sunt în continuare în Leu, acolo unde voința personală este exacerbată, interesele de preamărire și de a construi o imagine de putere devin prioritare. Între ele se află Luna Neagră, care nu se dă înapoi de la manipulări ( venite din teama de a nu fi slab, de a nu rămâne în afara zonelor de interes – adică de a nu rămâne pe dinafară ), de la presiuni și chiar de la neîndreptățiri vizibile. Partea pozitivă a acestor aspecte este că ambiția este foarte mare, întărește motivația de a acționa la scară mai largă, de a face mai mult și mai interesant, de a scoate partea creativă la suprafață prin orice mijloc. Este posibil ca mulți dintre noi să traverseze o perioadă în care sunt în competiție cu ei înșiși pentru a arăta lor și lumii că sunt mai mult decât percepția generală.
Tendința de creștere este evidențiată de sextilul Jupiter Saturn și Jupiter Soare, precum și trigonul Soare Saturn. Oricât de mic pare acum progresul, sau că avem drum lung până la ținta finală, avem capacitatea de a persevera și de a aduce îmbunătățiri pe parcurs. Dacă aveți în derulare proiecte, idei care par utopice sau imposibil de realizat, au de fapt nevoie de timp pentru maturizare.
Pe 27 iunie, Mercur va intra în Rac, schimbând modul de gândire și de raportare la informațiile pe care le primim. Ideile se adună pentru a constitui un bagaj coerent, care să nu se mai desfacă la prima distracție. Reticenți în a accepta ceea ce nu știm, verificăm fiecare posibilitate înainte de a face o alegere. Mintea vrea să se rupă de avalanșa de evenimente pentru a putea procesa în ritm propriu fiecare schimbare, de aceea multe răspunsuri ori reacții pe care le așteptăm par să întârzie.
Joi și vineri, Luna va traversa Scorpionul unde va “suferi” careuri de la planetele din Leu – Marte și Venus, și opoziții de la Jupiter și Uranus. Ne putem aștepta la oboseală, nevoia de a scăpa din fața presiunilor, reacționând nervos și tăios, punând limite serioase pentru a nu ne mai încărca emoțional excesiv. Luna în Scorpion se luptă pasiv- agresiv cu provocările, sugerează, contraatacă și caută punctele sensibile ale oponentului. Fiind zile destul de delicate în ceea ce privește echilibrul emoțional, ar fi indicat să evităm decizii radicale ori confruntări directe care să ne apese greu ulterior.
Îm weekend Luna ne va înveseli din Săgetător, moment în care vom căuta să ieșim din casă și să facem ce ne place pentru a compensa o săptămână solicitantă.
Să avem o săptămână liniștită.

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.