Săptămâna 19-25 iunie – Îndrăznește să accepți mai mult

Săptămâna 19-25 iunie – Îndrăznește să accepți mai mult

Energia zodiilor Rac și Leu vor fi în centrul atenției, deoarece avem 2 planete personale în Leu – Marte și Venus, iar Soarele va intra în Rac, adică vom avea solstițiu de vară.
Începem săptămâna cu Luna în Rac, luni și marți  fiind zile în care suntem mai sensibili, obosiți, căutând refugiu în spațiul personal. Mulți dintre noi vor dori să fie lăsați în pace, să se replieze și să-și refacă energia emoțională. Conjuncția Marte Lună Neagră din Leu, activă în această săptămână, scoate în evidență furia neputinței, senzația că suntem împiedicați să facem ceea ce ne-am propus. Susținerea din partea celorlalți este slabă sau lipsește întru totul, fiindcă acest aspect este un test al voinței, o demonstrație a valorii și a calităților personale. Suntem capabili de a depăși obstacole, de a merge înainte indiferent de unde vin provocările.
Marte și Luna Neagră în Leu ( miercuri se va alătura și astrul nocturn) dezlănțuie orgolii și supărări amestecate cu amărăciune. Acolo unde nu există apreciere, apare și revolta fățișă. Marte în Leu vrea să demonstreze prin gesturi și fapte evidente cine este șeful, să-și exercite autoritatea neelegant, dar sabotându-se pe sine și interesele pe termen lung, relațiile și imaginea sa. Luna Neagră va evidenția intenții ascunse, acțiuni care sunt la limita moralității, imagini false, create pentru a ascunde vicii ori slăbiciuni.
De miercuri intrăm oficial în vară, fiindcă Soarele pășește în zodia Rac. Cu un ascendent în Scorpion și stăpânii caselor angulare VII și I în casa a X-a, imaginea publică va conta cel mai mult în sezonul estival. Ne interesează să “dăm bine” pe oriunde ne ducem, să ne punem în evidență calitățile și chiar să ne asumăm mai mult decât putem duce. Uranus pe Descendent anunță relații aprige în care se iau măsuri radicale “ca mine sau deloc”, înstrăinări sau chiar ruperi. Există și partea cealaltă – întâlnim oameni diferiți, interesanți, care vin cu puncte de vedere în continuarea a ceea ce știm. Se pot încheia alianțe, contracte care în primă fază par să aibă puține șanse de reușită, dar care au în spate oportunități interesante.
Weekendul este neclar și cu planuri instabile. Mercur se apropie de careul cu Neptun – nimeni nu știe ce vrea, mintea rătăcește altundeva decât în timpul prezent. Venus se apropie de conjuncția cu Luna Neagră, purtând o nemulțumire a ceea ce avem acum și caută metode de a ieși din banal.
Vara este extrem de încinsă la nivel personal, când mulți vor face alegeri imprevizibile, imprudente, doar pentru a nu mai fi apăsați de senzația de stagnare.
Să avem o săptămână productivă.

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.