Săptămâna 14-20 noiembrie

Săptămâna 14-20 noiembrie

Prima parte a săptămânii 14-20 noiembrie este dominată de zodiile de apă care ne transpun într-o atmosferă mai intimă, în care ne preocupăm mai mult de noi și de nevoile personale. Ritmul accelerat cu care ne-au obișnuit astrele până acum se domolește, fiind în etapa la care contemplăm și încercăm să întegrăm evenimentele care ne-au tulburat anterior.

Luni găsim astrul nocturn pe final de Rac și început de Leu. În încercarea de a combina echitabil dimensiunea personală și viața publică/profesională, suntem mai puțin dispuși de a face compromisuri și de accepta modificările de ultim moment. Trigonul Soare Neptun nu este foarte energic, fiindcă mai mult interiorizează, căutând printre resursele emoționale acele elemente care pot deveni un suport în provocările care nu întârzie să apară.

Careul de marți dintre Uranus și Lună poate fi unul agasant, pentru că ne scoate din rutină. Putem reacționa intransigent, neacceptând situațiile care ne cer mai mult decât putem oferi, care nu ne aduc beneficii. Deși nu putem eluda regulile, le putem aborda într-o manieră realistă, cu prudență, asigurându-ne că acestea ne încurcă cât mai puțin posibil. Susținerea ne vine de la trigoanele pe care Venus și Mercur le fac cu Neptun și Jupiter. Găsim soluții, înțelegem aspectele subtile ale fiecărui eveniment care se petrece în viața noastră și mai ales acceptăm ideea că este efemer controlul pe care dorim să-l exercităm.

Miercuri jonglăm între opoziția Lunii cu Saturn și careul cu planetele din Scorpion. Dacă ați decis să rămâneți fermi și intransigenți, înarmați-vă cu răbdare și luați în considerare că nu este cea mai bună variantă. Nu vă lăsați copleșiți de eventualele nepotriviri de planuri, de piedicile care par să vă întârzie. Acestea pot deveni alternative de luat în considerare odată cu intrarea lui Venus și Mercur în Săgetător, care accentuează forța zodiilor mutabile și implicit a adaptării din mers la un mediu care este în permanență în schimbare. Vin informații, detalii noi, care ne obligă la o reacție, la măsuri adecvate.

Venus și Mercur în Săgetător pun accentul pe deschidere, luând în considerare mai multe puncte de vedere, aparent opuse. Nu este indicat să ne limităm viziunea, să ne impunem singuri un cadru strâns și sufocant în alegerile pe care urmează să le facem. Apar în viața noastră opțiuni multiple care pot deveni obositoare, dar este necesar să identificăm plusurile și minusurile.

O zi interesantă este 19 noiembrie deoarece Marte perfectează careul cu Neptun ( al doilea din tranzitul său prin Gemeni), iar Mercur și Venus sunt în conjuncție în Săgetător. Avem revelații puternice, primim informații importante care schimbă fundamental perspectivele și planurile de viitor. Se deschid uși care înainte erau ferecate cu lanțuri impenetrabile, imposibilul devine accesibil. Aceste răsturnări de situație ne pot lăsa în primă fază fără cuvinte, de parcă ne e teamă să nu fie decât o iluzie. Aceasta din urmă este un ingredient prezent în acest context, dar nu în forma la care ne-am aștepta. Este foarte important să alegem corespunzător modul de acțiune, să fim atenți la reacțiile noastre și la mesajele trimise/primite. Careul Marte Neptun nu este doar minciuna, înșelătoria, ci și capacitatea de a realiza imposibilul, de a tranșa bariere insurmontabile.

Finalul de săptămână e cu telefoane, mesaje, comunicare intensă, gânduri amestecate pe care le vom tria ca să facem ordine. Ritmul de schimbă de la mijlocul săptămânii, când prudența stagnantă ne părăsește și începem ușor ușor să acționam.

 

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.