Săptămâna 10-16 aprilie

Săptămâna 10-16 aprilie

Săptămâna 10-16 aprilie este o perioadă în care ne dăm voie să ne bucurăm, să sperăm , să lăsăm problemele deoparte. Începem cu Luna în Săgetător și cu o apropiere a Soarelui de Jupiter în Berbec, indicatori ai speranței și al potențialului mare pentru succes (despre aceasta conjuncție am vorbit aici). Cu astfel de configurații considerate benefice, putem profita de zile care ne ridică moralul și ne alimentează încrederea în sine. Cei cu planete sau ascendent în zodii de Foc sunt poate cei mai deschiși să primească nerestricționat astfel de energii, doar că uneori pot exagera în starea de optimism și își stabilesc ținte de atins foarte ridicate. Cum toată săptămâna va fi activă conjuncția Soare Jupiter în Berbec, beneficiem de o deschidere a orizonturilor de manifestare a energiei personale prin faptul că în sfârșit micile ( sau chiar marile) dorințe ajung la împlinire într-o formă sau alta, aspirațiile ajung mai aproape de împlinire, primim semnale pozitive din mai multe direcții. Totuși, conjuncția Soare Jupiter poate aduce o atitudine inflexibilă la nivel de judecată și concepții, mai ales atunci când ne întâlnim cu situații care ies din aria noastră de înțelegere și acceptare. Neluând în considerare riscuri potențiale și avertizări venite din exterior prin mijloace diverse. De ce e important să le luăm în considerare sau măcar să ne gândim la ele? Pentru că Mercur din Taur va intra în retrogradare, schimbând direcția în care merg lucrurile în acest moment pentru a putea repara eventualele breșe ( mai multe detalii puteți găsi aici), iar pe 20 aprilie vom avea o eclipsă de Soare în Berbec, a cărei influență se va resimți la nivel de inițiative și planuri. Unele se vor transforma radical, altele vor cunoaște un avânt nesperat, dar numai dacă nativii își urmează chemarea.
Marți, Venus va intra în Gemeni, poziție care facilitează apropierea de prieteni, persoane dragi, comunicarea cu aceștia. Facem schimb de vești, informații care se vor dovedi utile ( Venus și Mercur vor fi în recepție mutuală), stăm și la bârfă și discuții de plăcere. Săptămâna aceasta va fi greu de păstrat secrete, fiindcă toți avem chef de vorbă și vom fi mai deschiși în destăinuirile pe care le facem. Miercuri, Luna din Capricorn ne invită să fim mai organizați, mai ponderați în cheltuieli și gestionarea afacerilor de familie și casă. Careul pe care îl perfectează joi cu Soarele și Jupiter din Berbec ne aduce ușor spre realitate, cu focusul pe nevoile curente și cum se integrează acestea în planurile pe care le avem în cap. Luna, chiar în aspect tensionat cu planetele din Berbec, este o alarmă de trezire care ne face să ne punem întrebări precum “ceea ce îmi doresc se potrivește cu nevoile reale pe care le am?” Un alt punct sensibil va fi careul dintre Saturn și Venus pe semne mutabile, care ne invită să facem ajustările necesare într-o săptămână în care mulți fluturași colorați vor zbura în viziunile noastre. Finalul de săptămână ne vrea mai realiști, capabili să integrăm viziunile personale în perspectivele pe care le avem în construirea viitorului. Indiferent de piedici sau provocări, rămânem optimiști și gata să ne implicăm atunci când situația o cere.
Duminică, Luna în Pești este poate cea mai potrivită poziție pentru o zi în care o parte a globului sărbătorește o zi atât de importantă: Paștele. Compasiunea față de cei aflați în nevoie este cea care ne aduce mai aproape de natura noastră umană și ne face mai buni. Luna în Pești ne apropie natural de latura spirituală pe un drum pe care nu suntem singuri, ci alături de cei asemeni nouă. Luna în conjuncție cu Saturn și în careu cu Venus ne vorbește despre acceptare, despre limitele pe care le punem pentru a ne proteja de experiențe negative în contextul în care poziția sa din Pești ne face foarte sensibili.
Această săptămână are o notă veselă, care activează dorințele și impulsul de a le aduce la realitate. Planurile și temporizarea vor fi însă ajustate în săptămânile care urmează ( și în funcție de harta natală) prin retrogradarea lui Mercur și eclipsele de Soare și Lună.
Vă doresc o săptămână luminată, plină de bucurii și împliniri sufletești!

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.