O ecuatie dificila – Marte, Saturn, Pluto si Nodurile Lunare

O ecuatie dificila – Marte, Saturn, Pluto si Nodurile Lunare

Exista o vorba veche – “fereste-te de ambitia puturosului”. Cam in aceasta situatie va fi Marte saptamana aceasta si urmatoarea.
Despre Marte in Rac am mai scris ceva, teoria astrologica sustine ca se misca greu, e lenes si incapațânat. Ce se intampla cand îi intalneste pe Saturn si Pluto?
Exact opusul. Marte in Rac reactioneaza la stimuli externi. Daca e lasat in pace, lâncezeste în confort și suficiență. Când cei 2 de mai sus îl provoacă, îl mobilizează militărește, stimulând ambițiile personale, perseverența, dorința de a se apuca serios de treabă. Cu cât piedicile sunt mai mari, cu atât si spiritul belicos crește. Cei care au răbdare, sunt convinși că vor reuși și evident, muncesc pentru scopurile lor, și le vor vedea îndeplinite.
Desigur, 2 săptămâni de-acum înainte, aproximativ durata acestui tranzit, vom fi fața-n față cu amânările, piedicile, constrângerile. Ne enervăm, ne frustrăm, ne certăm, invinovățim. S-a închis ușa-n nas? Altul e de vină. Am pierdut metroul, e trafic, etc? Nemulțumirea afecteaza comportamentul, iar pentru contracararea acestei porniri ar fi mai indicat să ne direcționăm energia către ceva constructiv. Nu este ușor, e o provocare foarte mare, mai ales pentru cei nerăbdători din fire.
Marte în Rac in opoziție cu Saturn si Pluto ne dă 2 variante: ne certăm, enervăm, acumulăm energie negativă, sau ne stimulăm ambiția și ne apucăm de treburi grele și migăloase.
Relația cu familia este pună sub presiune de asemenea. Cerințele sunt mari, presiunile cresc, disponibilitatea de a ajuta este redusă din cauza timpului puțin. Saturn in Capricorn (care este si planeta timpului), ne sugerează că această resursă prețioasă ar trebui utilizată mult mai eficient. Contribuția la îndeplinirea nevoilor familiei este posibilă dacă se face în limita responsabilităților, și nu prin asumarea celor care nu ne revin.

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.