Mercur retrograd in Taur

Mercur retrograd in Taur

Te-ai săturat să te agiți așteptând momentul potrivit care nu mai vine? Să-ți fugă oportunitățile printre degete? Pe undeva ar fi bine să schimbi ceva. Mercur R în Taur îți va spune ce. Când va reveni în Berbec îți va da și curajul nebun să încerci.

Cei care așteaptă momentul potrivit, să se așeze lucrurile perfect, pierd timp, deoarece sunt în continuare active semnele cardinale, care vor mișcare, schimbare, ne dau impuls puternic de a transforma ceea ce este stătut și insuficient utilizat în viața noastră. Neîncrederea în abilitățile proprii, în calitățile pe care le posedăm, va fi una din pietrele de încercare ale lui Mercur retrograd în Taur. Poate că la finalul acestei perioade ne vom lămuri cu privire la ceea ce putem/suntem în stare să facem și ce nu.

Este mai bine să gândim altfel, să facem lucrurile altfel, pentru că  Mercur R în Taur este guvernat de Venus R în Pești. Poticnelile vin tocmai atunci când funcționăm după paradigme cu care nu suntem obișnuiți, care ne scot din zona de confort a Taurului, însă vom constata că această mișcare ne va fi benefică. O reinventare nu strică, aducându-ne aminte că suntem capabili să realizăm ceea ce ne dorim cu adevărat.

Pe 20 aprilie, Mercur se întoarce in Berbec, în stânsă conjuncție cu Soarele. Pentru mulți va fi o zi agitată, nervoasă, care ne va scutura din starea de pasivitate acolo unde s-a instalat. Energia este haotică, dar există. Aceasta ne va direcționa pașii în cea mai bună direcție, dacă o vom lăsa să se manifeste. Primim o doză mare de curaj, uneori și de nebunie, care poate aduce sau nu beneficii, în funcție de utilizator. Totuși este bine să fim atenți la drumuri, să ținem cont că Mercur R în Berbec predispune la accidente, să analizăm bine persoanele care vin în întâmpinarea dorințelor noastre și nu în ultimul rând să avem grijă la mesajele și cuvintele pe care transmitem.

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.