Mercur in Berbec – cand vorbele dor

Mercur in Berbec – cand vorbele dor

Sprinten sare Mercur în zodia Berbec, sătul de încâlceala sejurului precedent într-o zodie de apă. Resimțim această intrare ca pe un foc interior care ne invită să ne spunem păsurile, să urlăm în gura mare ce nu ne place sau nu ne convine, să me facem cunoscute doleanțele.

Prima sa întâlnire este cu Nodurile Lunare( careu). Ne gândim la realizările prezente și cele care ar fi posibile în viitor, dar ușor nemulțumiți de etapa în care ne aflăm. Am depus suficiente eforturi? Și dacă da,avem rezultatele scontate? Încotro ne duce drumul ales? Există dorința de a schimba o parte din tiparele de gândire care nu ne mai sunt de folos, triem esențialul pentru a ști pe ce ne putem baza. Dacă imaginea pe care o avem nu ne mulțumește, să nu căutăm să găsim vinovați sau să ne vărsăm insatisfacțiile pe ceilalți. Mercur se va întâlni cu Kiron și Luna Neagră, o combinație care ne va face mintea să vibreze puternic, care va scoate la suprafață frustrările adunate și nespuse, durerile cărora le-am tăiat sonorul pentru a fi bine.

Intervalul 13-17 aprilie este unul în care ne etalăm verbal toate nemulțumirile, neîmplinirile, regretele. Să avem grijă cui și cum o facem, fiindcă putem răni oameni la care ținem. Chiar dacă pe moment gestul este intenționat, ulterior îl vom regreta.

Mercur și Luna Neagră pot scoate secrete la suprafață, chiar și cele bine păstrate. Intenții obscure, păreri ținute sub taină, informații nedistribuite, minciuni, mici trădări, manipulări, se vor etala precum o marfă în piață care este evaluată de trecători. Kiron va aduce o rază din strălucirea a ceea ce ar trebui să fie chibzuință și înțelegere profundă, însă aceste calități nu sunt disponibile tuturor.

Între 22 și 26 aprilie, Mercur va fi cuadratat de Pluto și Jupiter. Pot fi zile cu nervozitate accentuată, cu un consum mental care ne epuizează fizic și care accentuează dezechilibrele interioare. Încrederea va fi o valoare rară, pe care nu o vom oferi orișicui. Mercur în Berbec vorbește direct și fără să măsoare cuvintele, se grăbește să ia decizii. Atacul acestui careu se va resimți ca o presiune în luarea unor hotărâri, poziționarea într-o anumită situație conflictuală, prin nevoia de a declara public care sunt intențiile și de care parte ne poziționăm.

Tranzitul lui Mercur în Berbec nu este ușor. Dezvăluie cine suntem, cine sunt oamenii de lângă noi, fără ascunzișuri, dezbrăcați de secrete și prefăcătorii. Aveți grijă ce personaj jucați până pe 27 aprilie, fiindcă rolul principal revine chiar celui/celei care suntem în realitate.

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.