Marte si Mercur sau cum sa ramanem zen

Marte si Mercur sau cum sa ramanem zen


 

 

 

 

 

Ziua de 9 iunie este dedicata incheierii unor discutii, dezbateri si contraziceri incepute la un moment dat si ramase in coada de peste. Opozitia dintre Mercur si Marte retrograd incinge spiritele si limbile, se poate ajunge usor de la negociere la rafuiala, de la o conversatie neutra la o reglare de conturi in toata regula. Este intr-adevar un moment bun pentru a ajunge la o concluzie, pentru a incheia discutii ( mai ales din cele neplacute), insa este bine sa fim foarte atenti la tonul pe care il folosim si sa nu ne lasam provocati. Semnele de apa ( Rac, Scorpion si Pesti) sunt cele mai sensibile si expuse furiei verbale. In acelasi timp este indicat sa fim atenti la drumuri, la felul in care manevram instrumente ascutite, periculoase, cu potential de ranire, precum si la drumuri si sosele. Marte in opozitie cu Mercur este, din pacate, si un aspect astrologic dinamic, ce poate lovi si integritatea corpului fizic.

Contextul în care se produce acest aspect este unul delicat, în care situațiile se schimbă foarte des iar planurile nu par să funcționeze decât atunci când suntem pregătiți să acceptăm ceea ce ne vine din partea celorlalți, inclusiv  critică sau nemulțumire. Competitivitatea care apare în această perioadă este lipsită de consistență și se bazează mai mult pe vorbe și prea puțin pe fapte, este menită numai să intimideze. Cele 4 semne mutabile sunt ocupate de planete, ceea ce ne sugerează că situația actuală în care ne aflăm, plăcută sau nu, nu va dura mult timp, ci că este una provizorie, care ne pregătește pentru asumarea responsabilităților care ne revin începând din toamnă.

Neptun și Saturn sunt în careu perfect, aruncându-ne în dileme existențiale, dacă ținem cont de faptul că Nodul Sud este chiar lângă Neptun. Există multă neîncredere, lipsă de claritate și perspective pentru că avem nevoie să lăsăm controlul deoparte dacă ne dorim să schimbăm cu adevărat ceva. Oportunitățile vin fără programare și pleacă în pas alert, fără să ne aștepte.

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.