Marte si Mercur – ai grija ce spui

Marte si Mercur – ai grija ce spui

Dictonul „Vorba dulce mult aduce” e de aur zilele acestea. Marte s-a instalat în Gemeni, făcând recepție mutuală cu Mercur R din Berbec. Adică, în planul vieții de zi cu zi, să avem grijă ce și cum vorbim, maniera în care comunicăm, pentru că se poate întâmpla să facem gafe și să iscăm certuri inutile. Agresivitatea verbală este principalul pericol al combinației dintre cele două planete. Acum parcă ne vine să vărsăm toate ofurile și nemulțumirile, să scoatem ce am acumulat până acum.

Bârfa este și ea prezentă, auzim zvonuri, veștile circulă necontrolat, ies secrete la suprafață și de multe ori se produc confuzii în înțelegerea mesajelor primite. Ne grăbim să evaluăm fără să avem toate detaliile.

Încă ceva important: atenție la drumuri, la mers, la modul în care manevrăm obiectele, deoarece, din cauza lipsei de concetrare și a grabei, riscăm să ne rănim sau să facem stricăciuni.

Ca să încheiem pe un ton optimist, Marte în Gemeni ne stimulează dorința de informare, de instruire și de îmbunătățire a performanțelor mentale. Nu ezitați să citiți, să învățați ceva nou sau măcar să faceți primii pași către un domeniu neabordat până în prezent.

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.