Marte in Taur, forta constructiva

Marte in Taur, forta constructiva

Când cineva te lovește puternic, dar elegant, te doare mai puțin? Nu, dar probabil vei admira stilul și vei încerca să-l reproduci.

Marte în Taur e o combinație interesantă de putere, încredere, perseverență, voință, prudență și planificare. În această zodie, poziția lui Marte este una delicată, fiind în detriment. Calitățile sale sunt îngrădite în Taur, pentru că aici nu își mai poate exprima latura violentă atât de ușor, este mai puțin coleric și iritat,  dar poate uneori e bine ca natura sa să se poată manifesta și în alte forme. Atât Marte, cât și Taurul au o doză mare de pasiune, de dorință și încăpățânare, iși urmăresc țelurile cu mare abilitate, dar au moduri diferite de exprimare. Marte este coleric, imprevizibil, îi lipsesc răbdarea, planificarea și viziunea pe termen lung. Ori, în Taur, va avea posibilitatea de a îndulci latura violentă, va fi mai implicat în proiecte care au scop bine definit și va ști să obțină ceea ce își dorește, indiferent de mijloace.

Marte este în recepție mutuală cu Venus. Această relație este de obicei una fructuoasă și benefică, însă Venus este retrogradă în Berbec. O posibilă consecință ar fi încheierea unor alianțe „nesănătoase”, cu persoane nepotrivite, care au ca scop doar propriul interes. Adică acceptăm să facem compromisuri care însă se dovedesc a fi  păguboase în final sau foarte nesatisfăcătoare. Mai există și posibilitatea de a descoperi variante și fațete ale realității pe care le-am ignorat, fiind mult prea grăbiți în tumultul vieții. Marte în Taur domolește ușor ritmul agitat al cotidianului, deoarece îi place să savureze fiecare moment, să-l cântărească și să fie atent.

Marte în Taur vrea să știe pentru ce luptă, care este destinația finală și posibilele beneficii. Trigonul pe care îl va face cu Pluton va accentua dorința în fiecare din noi, ne va concentra energiile acolo unde avem nevoie să reușim. Marte și Pluton sunt o combinație de energii care mută munții din loc, dinamitează obstacole și deschide drumuri periculoase, pe care însă suntem capabili să le parcurgem.

Ce putem face cât timp va fi Marte în Taur? Să ne concentrăm atenția pe acele chestiuni din viața noastră care sunt mari consumatoare de nervi și timp, și să le rezolvăm. Să ne cercetăm capacitatea de îndeplinire a dorințelor noastre și resursele pe care le putem folosi. Atenție însă la persoanele cu care facem parteneriate și bazele pe care acestea se încheie. Să fiți siguri că este o mișcare bună acum și în viitor.

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.