Marte in Sagetator

Marte in Sagetator

Ziua de 2 august ne pregătește 2 evenimente astrale importante, în ordinea producerii: Marte se întoarce în Săgetător și Luna se înnoiește în Leu. Vara aceasta este plină de foc și năbădăi, deoarece toate semnele de foc sunt ocupate precum locurile de cazare la mare în plin sezon. Este o ocazie de a ne epuiza energia veche pentru a face loc uneia neașteptat de curajoasă, care ne va însoți pentru tot restul verii.

Acest articol îi este dedicat lui Marte în Săgetător, pe care îl cunoaștem deja, fiindca a mai fost aici în 2016 ( din 6 martie până în 27 mai) semnalând începutul unor fapte care se voiau urgent rezolvate și lămurite, ( în funcție de harta natală a fiecăruia). Acum culegem roadele eforturilor, chiar dacă acestea din urmă au fost prea mari față de așteptări. Marte în Săgetător a pornit la drum cu speranțe mari, însă a dat cu nasul de posibilitățile reale, producând în multe cazuri amărăciune și dezamăgire. Revenirea în acest semn ne poate aduce la sentimente mai bune, iar Saturn, companionul său din Săgetător, va avea grijă să-l păstreze în limitele decenței. Combinația celor doi va fi capabilă să producă disciplina necesară și să ne dozeze eficient eforturile pentru a ne apropia de dorințele și aspirațiile noastre. Accentuează determinarea și crește ambiția, mai ales în momentele în care totul ni se pare imposibil de greu.

Marte va reface și careul cu Neptun, indicând unde anume ne-am iluzionat, am sperat prea mult sau am riscat mult peste posibilitățile de care dispunem. Careurile cu Nodurile Lunare de pe axa Fecioară – Pești ne va ajuta să acceptăm că anumite sacrificii sunt necesare pentru a rămâne pe calea noastră și că nu putem avea chiar totul. Ne arată cum putem să îndreptăm erori ale trecutului și motivele reale pentru care am ales să le facem. Marte în Săgetător iubește adevărul și este crud de direct, însă mulți dintre noi au nevoie de o astfel de abordare. Ultimul careu îl va face cu Jupiter, care ne aduce aminte că orice realizare cere eforturi suplimentare și că nimic nu este gratis. Este o lecție a valorii pe care o regăsim în fiecare pas pe care îl câștigăm, indiferent cât de mic ni se pare.

Marte este denumit Micul Malefic din cauza turbulențelor pe care le provoacă, dar fără acțiune, voință, inițiativă, nu am putea merge înainte. Dirijate prost și ineficient, duc la dezlănțuirea ego-ului, la atitudini extremiste și încăpățânare surdă. Energia acestei planete este o provocare pe care fiecare o primește și o dezvoltă  conform cu natura sa adevărată. Omul nu o poate ascunde, nu se poate preface și mai ales nu poate ocoli ceea ce Marte i-a dat la naștere prin poziția sa din harta natală.

( în semne de apă – Rac, Scorpion și Pești – puterea de creație a subconștientului este foarte mare, de aceea sunt foarte dedicați. Fac totul din pasiune și convingere, pentru că altfel refuză categoric)

(în semnele de foc – Berbec, Leu, Săgetător – prosperă atunci când este stimulat spiritul competitiv; sunt încăpățânați și par să nu obosească)

(în semnele de aer – Gemeni, Balanță, Vărsător – sunt inventivi și găsesc soluții; sunt receptivi la mediul înconjurător și sunt capabili să transforme un gând în plan)

(în semnele de pământ – Taur, Fecioară, Capricorn – sunt eficiența întruchipată, însă numai atunci când știu clar ce au de câștigat. În caz contrar pare că nu îi mișcă nimic)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.