Marte în Rac – mergi ușor

Marte în Rac – mergi ușor

După aproape 7 luni retrograd și direct, Marte părăsește zodia Gemeni. O bucurie și o ușurare, dat fiind aspectele dificile pe care le-a întâmpinat.
Marte se duce într-o zodie în care este în cădere ( Rac) dar va fi într-o triplicitate pe care o stăpâneste. Ce înseamnă asta:
– deși multe lucruri nu se îmbunănățesc simțitor, vor deveni mai clare și mai coerente. Fără amânări, fără vorbărie multă, fără iluzie, cât mai puțină minciună.
-Marte în Rac este limitat în exprimarea calităților naturale ( curaj, acțiune, rapiditate, motivații puternice, agresivitate, asertivitate), ceea ce nu este rău în contextul actual. Marte în Rac e prudent, rezervat și atent la ce se întâmplă în jur. De-abia după ce obține asigurări, atunci se lansează în acțiunea pe care și-o propune. Și atunci o face cu convingere și implicare.
Ceea ce este interesant acum este că Jupiter și Marte vor colabora foarte bine, chiar dacă Racul și Berbecul sunt în careu. De-abia acum putem să simțim cu adevărat efectele lui Jupiter în Berbec că Marele Benefic, fiindcă acum se bucură de mai multă susținere. Recepția mutuală mixtă Marte Jupiter ( Marte în exaltarea lui Jupiter și Jupiter în domiciliul lui Marte) facilitează identificarea direcțiilor potrivite pentru fiecare dintre noi și a metodelor de acțiune cele mai bune în acest moment, deblocând multe inițiative care s-au văzut puse în așteptare. Marte și Jupiter își trimit bezele discret, dar vor face diferența în momentele importante.
Marte în Rac are nevoie să-și găsească motivațiile interne și să se asigure că nu greșește. Este o atitudine care poate fi obositoare, dar este oarecum justificată după o perioadă nebună, în care haosul a dominat.
Pe 29 martie, Saturn și Marte se întâlnesc printr-un trigon. Zgârciți cu timpul nostru, selectăm în funcție de priorități și planificăm luând în considerare nevoile curente. Acest aspect ordonează fluxul acțiunii și îl ridică la nivelul de performanță dacă îl vom corela cu ceea ce simțim. Marte și Saturn conștientizează că fac parte dintr-un tablou mai mare, dar în același timp caută să-și ocupe poziția pe care o merită, eliminând zgomotul de fundal și influențele negative.
Pe 8 și 24 aprilie, Marte va face sextil cu Mercur în mers direct și retrograd în Taur. Chiar dacă rezultatul pozitiv nu se vede de la prima încercare, se lasă așteptat, vom găsi cele mai bune variante, ne vom adapta și mai ales vom conștientiza piedicile care ne amărăsc.
Pe 15 mai, trigonul Marte Neptun riscă să ne trezească amintiri nu foarte plăcute din perioada lunii martie și să avem o atitudine defensivă ca prevenție. Unde ne punem speranțe prea mari? Cum putem să le ajustăm? Marte și Neptun se bazează pe stimularea dorințelor pentru a ne mobiliza corespunzător, însă au și o parte de iluzie voită care promite, fără a avea o bază reală. Mijlocul lui mai este o perioadă foarte sensibilă la promisiuni și povești care vând iluzii, pe care însă nu le mai acceptăm așa de ușor fără dovezi.
Marte va intra în Leu pe 20 mai, unde va fi mai vocal și va cultiva încrederea. Până atunci, să ne bucurăm de prudență și de un ritm pe care ni-l impunem noi înșine.

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.