Marte in Rac – iesi afara!

Marte in Rac – iesi afara!

Odată ce Marte intră în Rac, pe data de 4 iunie, ne va fi foarte greu să ne mai ascundem trăirile și să reprimăm emoțiile. Exprimarea acestora va fi una surprinzătoare, alimentată de careurile pe care această planetă le va realiza cu Jupiter din Balanță, Uranus în Berbec și opoziția cu Pluton. Se reactivează din nou crucea cardinală, punând la încercare spiritul combativ, stimulând inițiativele și direcționând intențiile către acțiuni și scopuri precise.

Calitățile lui Marte suferă în zodia Racului, recunoscută pentru capacitatea de recluziune, interiorizare și acumulare. Marte este tocmai opusul, fiind foarte greu de conciliat aceste direcții aparent diferite. Marte în Rac devine defesiv până într-atât încât are șanse mari să devină excesiv de violent dacă interesele, integritatea și bunăstarea îi sunt afectate. Marte în Rac reacționează la stimulii exteriori mai mult decât să aibă curajul de a începe o bătălie. În condiții de suficiență, este pașnic și chiar indulgent cu propria inerție.

Tranzitul lui Marte din acest an în zodia Racului nu este unul comod, fiind stimulat de planetele din semnele cardinale. Vom fi nevoiți să reacționăm, să ne exprimăm dorințele, frustrările, să facem pași concreți pentru a ne satisface nevoile. Multe acțiuni nu le vom face de plăcere, ba chiar ne strică liniștea și confortul.

Careul cu Jupiter stimulează ambiția personală și ne pune în slujba dezvoltării personale. Aceasta din urmă devine un interes pentru mulți indivizi din motive subiective – să demonstreze altora, ori le-au fost contestate meritele, capacitățile, alții pur și simplu vor o poziție mai bună pentru a fi mai aproape de persoane sus puse.

Opoziția cu Pluton ne arată că suntem gata de orice efort și sacrificiu chiar, suntem suspicioși și într-o continuă alertă. Temerile actuale își au sursa în eșecuri trecute care nu au fost suficient digerate, iar acum își găsesc momentul favorabil de a se exterioriza prin exagerări și presiune exercitată asupra noastră și a celor apropiați ( în special familie).

Spre finalul tranzitului său prin Rac, Marte va face careu cu Uranus. Acțiunile noastre se precipită, facem mișcări neașteptate pentru că nu mai avem răbdare. Nu mai jucăm frumos după reguli pentru că vine momentul în care ieșim în afara zonei de confort și de rutină.

Ce putem face cât timp Marte este în Rac? Aduceți-vă aminte de dorințele amânate și începeți să le explorați. Odată ce și Soarele și Mercur vor intra în Rac, vom găsi resursele interioare de a le da o formă, de a le explora și de a ne da seama dacă acestea sunt realizabile sau o pierdere de timp, o sursă de frustrare.

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.