Marte in Pesti – Viata in roz e doar in basme

Marte in Pesti – Viata in roz e doar in basme

Marte intră în zodia Pești pe 13 mai, schimbând esențial atitudinea pe care o avem în fața provocărilor și modul de acțiune. Suntem mai interesați să ne corelăm cu simțirea și partea emoțională, să urmăm calea intuiției. Justețea faptelor va conta mai mult decât posibilele consecințe care nu ne mai sperie. Marte în Pești luptă pentru ideal, pentru dreptatea din ochii săi, indiferent de obstacole. Totuși, latura subiectivă este mult prea dezvoltată, ducând la o ignorare deliberată a consecințelor ulterioare.

# Marte în Pești nu se va grăbi, va încerca și va experimenta, totul în acord cu construcția individuală a fiecărui nativ. Caută subterfugii și ocolește presiunile, anunțate de patronul zodiei, Jupiter, care se plimbă alături de Pluto în Capricorn. Va fi un joc interesant al ipocriziei și al evitării, totul pentru a împlini ceea ce se află în interiorul fiecăruia. “Îmi doresc sa fac X lucru, cred cu tărie că este corect, însă, pentru a-mi asigura reușita, mint un pic, evit să mă confrunt, voi face tot posibilul”. Acesta este un scenariu foarte  probabil, și nu pentru că Marte în Pești este laș, ci preferă să lucreze subteran, chiar subliminal.

# Marte nu poate lua decizii ferme în această perioadă, mai ales că finalul de mai este scris de zodia Gemeni, foarte aglomerată de planete. De asemenea, este lăsat singur până pe 2/3 iunie, când face careu cu Venus retrogradă, apoi cu Soarele ( 5 iunie). Este bine să evitați luarea unor decizii importante mai ales în aceste zile, fiindcă mintea, dorința, simțirea, emoțiile, nu sunt aliniate corespunzător. Este greu să definim ce ne dorim, ce așteptări avem, și mai ales să le punem în practică. Mai mult sondăm, căutăm, dar adevărul pare că se află în prea multe direcții, și fiecare parte are dreptatea sa. Suntem rupți în mai multe bucăți, iar reconstrucția puzzle-ului durează.

Careul Venus Marte poate aduce și probleme de cuplu, de viziune comună, de idei care sunt contradictorii. Ar fi indicat ca discuțiile importante să fie amânate, ca fiecare partener să-și noteze și să revină la ceea ce are de zis. Conflicte în relațiile care au multe răni deschise apar, fiindcă fiecare își apără poziția, își varsă suferința și se victimizează. Adevărul nu poate fi cercetat când interiorul emoțional e devastat de tornade. Mai întâi e indicat să ne reașezăm noi înșine și ulterior să pornim.

# Pe 12 iunie perfectează conjuncția cu Neptun. Acțiunile inspirate ne pot scoate din situații dificile dacă ne urmăm simțirea. Dacă în schimb încercăm să ne impunem părerile și modul de acțiune în fața altora, avem toate șansele să eșuăm. Ceilalți nu ne aud, fiind prinși în visul lor, ori nu înțeleg, ori ignoră și lasă timpul să treacă. Fiecare va dori să-și pună amprenta personală în orice acțiune. Marte și Neptun pot împinge la erori acolo unde este necesară munca de precizie, așadar atenție acolo unde există risc de accident sau de consecințe ulterioare neplăcute.

Marte în Pești caută soluții creative, nu neapărat și realiste. Are o șiretenie bine ascunsă, care folosește la rezolvarea sau aplanarea unor situații dificile, dardoar peticește pe moment. Provocator va fi în toamnă, când va retrograda la el acasă, în Berbec.

 

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.