Marte in mers direct – consecinte finale

Marte in mers direct – consecinte finale

În zilele noastre, a nu citi/urmări știrile o zi, înseamnă a rata cel puțin un eveniment important. Ritmul în care au loc schimbările în plan internațional este unul de raliu, ceea ce duce la o slabă conștientizare a efectelor și în final la dezinteres. Ceea ce se întâmplă în plan macro se reflectă și în banala viață cotidiană a individului interesat să-i fie mai bine și să aibă o viață frumoasă.

 

Marte și-a reluat de câteva zile mersul direct prin Scorpion. În acest semn este deosebit de tăios, pune punctul pe i și nu-și refuză nicio bătălie. Finalizează, concretizează și  bate-n cuie  pe termen lung, fără ezitări ori răzgândiri. Scorpionul este un semn fix, ambițios, cu cerințe foarte clare. Nu poate fi mințit ori manipulat, pentru că aici el este maestru.

Pentru cei care viața este o aventură fără angajamente și înoată elegant printre obligații, Marte nu le-a fost deloc prieten. Le-a arătat dimensiunea reală a valorii personale și a potențialului folosit necorespunzător. Ipozcrizia, falsitatea, ascunzișurile, rănile sufletului machiate sub pretexte creative au fost spulberate de  Marte retrograd căruia i s-a alăturat și  Luna Neagră. Subconștientul nu a mai acceptat să fie păcălit și astfel au apărut momente de crize interioare, învinovățiri și, cel mai important,  cercetarea profundă și sinceră  a propriei persoane.

 

Nu toate consecințele lui Marte în Scorpion sunt nefaste. Undeva, prin lumea aceasta, sunt oameni care au avut sau trăiesc experiențe frumoase. Aceștia sunt onești în dorințele și aspirațiilor lor,  își urmăresc cu perseverență scopurile si sunt clari în intențiile lor. Pentru aceștia, Marte retrograd le-a adus o viziune mai limpede punându-le în vedere avantajele și dezavantajele deciziilor. Cei curajoși își asumă conștient ambele variante, însă cei care nu au avut timp să se trezească din reveria lui Neptun din Pești ( activ în relațiile sale cu Jupiter și Saturn), vor constata ulterior că și-au luat angajamente pe care nu și le-au dorit cu adevărat.

Noi suntem construiți să vedem și să punem mai mult accentul pe probleme și nu pe beneficii.  Uneori, nu trăim fericirea pentru că, fie nu suntem educați în acest sens, fie ne este teamă că orice bine este urmat de contraponderea sa. Marte în Scorpion ne-a învățat să ne asumăm responsabilitatea ființei noastre, cu bune și cu rele.

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.