Marte în Gemeni – final de drum

Marte în Gemeni – final de drum

Ultimul răcnet al lui Marte în Gemeni se va auzi de la finalul acestei săptămâni.
Marte se chinuie să iasă din Gemeni după un tranzit foarte lung și odată cu el ne obosim și noi să găsim cea mai bună direcție cu putință. De la finalul acestei săptămâni ( începând cu 19 martie, când încă au orb de 2 grade), Marte și Neptun dau ultima confruntare pe zodii mutabile ( a treia). Ce înseamnă?
-de observat că Neptun se află în termenul lui Marte în zodia Pești (termene egiptene). Deci dispoziția sa este belicoasă, gata să răstoarne tot ce nu-i convine sau nu se aseamănă cu viziunea sa. Marte în schimb pare mai cerebral ( surprinzător), mai ales că face și recepție mutuală cu Mercur din Berbec. Suntem conștienți că se impun anumite măsuri pentru bunăstarea noastră, pentru evoluție și bine în general, dar nu știm care sunt, cum să le identificăm.
-Marte în Gemeni își risipește energia pe probabilități, planuri și întors pe toate părțile (” Dacă în partea aia e mai bine?/ Dacă nu-mi iese, ce fac? Mai trebuie să adun informații, să nu plec așa la drum…”). Spiritul de inițiativă se rezumă la a gândi, ceea ce e foarte bine pentru o scurtă perioadă de timp, dar ce te faci când Marte insistă așa vreo 7 luni? Neptun mai adaugă un strop de nesiguranță, mai punctează pe niște nemulțumiri. De data asta, a treia dată, o face cu zgomot și tămbălău, să știe toată lumea. Până ce Marte iese din Gemeni, toate nemulțumirile se revarsă ca torentele,(asta dacă ai norocul să le fi identificat. Dacă nu, te întrebi de ce nu reușești să te centrezi și să-ți regăsești motivația). Frustrările și întârzierile epuizează și dramul de răbdare care a rămas, inconsecvența ( a noastră și a celorlalți) enervează, irită. Neptun accentuează aceste stări, pentru a dezlănțui furtuna care mișcă inerția. Vrei imposibilul? Ai tot dreptul să încerci, iar odată cu Luna Nouă în Berbec din 21 martie, energia se revarsă din abundență.
-final de drum. Fiecare dintre noi își propune să realizeze ceva ( fie la scară mică sau mare), să-și atingă niște scopuri. Marte și Neptun au stricat rău socoteala inițială, dar asta nu este ceva negativ. Dacă s-au produs încurcături, înseamnă că pe undeva sistemul nu era adaptat nevoilor noastre, nu ar fi funcționat așa cum ar fi fost mai bine pentru noi. Pentru unii dintre cei care au fost suficient de curajoși să ia decizii, să facă schimbări, acum ( până la final de martie), poate veni recompensa neașteptată. Cine primește ceva bun? Cei care au canalizat energia către creație, evoluție, s-au dedicat sincer acestor acțiuni, urmărind vocea interioară și sincronicitățile pe post de ghid într-o mare învolburată.
-odată cu ultimul careu Marte Neptun, se “reciclează” o mare parte din idei și inițiative , rămânând doar acele elemente care pot fi cu adevărat utilizate în viitor. Sunt situații care se încheie, altele se repornesc după alte principii.
Starea generală pare să fie una de oboseală, epuizare emoțională, dar cu privirea către orizonturi mai limpezi. Marte încheie un parcurs greu, timp în care ne-am recentrat obiectivele.

Dacă vreți să fiți la curent cu ultimele articole, vă invit să vă abonați la newsletter ?.

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.