Marte careu Mercur

Marte careu Mercur

Intervalul 9-11 mai este un pic delicat în privința comunicării și a relațiilor. Mercur și Marte se pregătesc de careu ( punctul culminant fiind 11 mai), care este un aspect de tensiune și  presiune.  Pot apărea conflicte  la interior –  reproșuri la adresa propriei persoane, dorința de a face treburile repede și bine, prin eforturi de Sisif, ceea ce duce la epuizare mentală și dezechilibru. În cazul în care nu sunt gestionate corespunzător, se vor transfera și în exterior, manifestându-se prin oboseală cronică, lipsă de concentrare, nevoie de spațiu și liniște.

Conflictele cu ceilalți vin în urma oboselii mentale, a intenției de a rezolva repede toate problemele curente. Numai că maniera noastră de a acționa nu este agreată de toată lumea. Mercur vine de la un trigon cu Pluto și Jupiter – este foarte înfipt pe poziție și nu vrea să cedeze niciun pas. Avem impresia că știm cel mai bine ce avem de făcut, că am luat cele mai bune decizii și alternativele sunt pierdere de timp. Nu acceptăm critica și nici să ni se spună ce să facem. Marte în Vărsător are în față scopul final, dar nu și metoda, așa că încearcă diverse abordări. Marte încearcă să iasă din tiparele adânc imprimate, din automatisme, Mercur se încăpățânează să facă totul ca la carte, după instrucțiuni, urmărind fiecare rând din acestea. Rezultatul final poate fi nesatisfăcător de ambele părți, așteptările în zadar și comunicarea viciată de lipsa de flexibilitate și înțelegere a unor puncte de vedere diferite.

Există mare risc de ceartă, de conflicte și vorbe greșit interpretate. Așadar, înainte să facem o afirmație tăioasă, să inspirăm adânc și să gândim minute bune.

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.