Luna Plina in Varsator

Luna Plina in Varsator

Luna Plină de joi, 18 august, ne ajută să ne exprimăm cât mai colorat și autentic ceea ce se întâmplă în interiorul nostru. Deoarece toate cele 3 semne de foc au în găzduire cel puțin o planetă (Soare în Leu, Marte și Saturn în Săgetător, Uranus în Berbec), ne apucă o dorință inexplicabilă de a fi noi înșine, de a ne face remarcați, de a fi „văzuți” de  ceilalți oameni ( mai ales dacă avem un interes față de aceștia, fie  sentimental, profesional sau de orice fel).

 

Ascendentul acestui eveniment este în Scorpion, formându-se astfel o relație tensionată pe semne fixe. Aceasta poate fi materializată prin cultivarea voinței, a perseverenței acolo unde întâmpinăm cele mai mari obstacole deoarece contextul acesta ne ajută să rămânem concentrați pe scopurile noastre. În alte cazuri există riscul de a se transforma în dispute și  confruntări bazate pe orgoliu,  lipsă de empatie, flexibilitate mentală, refuzul de a negocia. Conjuncția Mercur Jupiter din Fecioară ne aruncă pe masă reguli și idei pe care ar trebui să le urmăm întocmai, refuzând să accepte alternative. Redundanța și tipicăreala cu care se „molipsesc” planetele din Fecioară provoacă  scandal acolo unde există spirite libere și rebele. Soarele în Leu, în trigon cu Uranus și Luna în Vărsător, în sextil cu același Uranus, vor originalitate, autenticitate, descoperirea și fructificarea valorilor intrinseci.

 

Îndrăzniți să visați la ceea ce vă doriți, să proiectați speranțele în culori vii, sa va dedicați cu pasiune lucrurilor care vă fac plăcere, vă aduc bucurie. Această Lună Plină activează în noi spiritul de luptător al valorilor personale, care ne definesc și ne conferă unicitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.