Luna Plină in Varsator 12 august 2022 – Echilibrul vine din atitudine

Luna Plină in Varsator 12 august 2022 – Echilibrul vine din atitudine

Luna Plină în Vărsător din 12 august amplifică dorința de a rupe gardurile și de a evada într-o lume care să ne aprecieze mai mult, în care să ne simțim mai mult puși în valoare

Facem eforturi. Intense. Să dăm tot ce e mai bun, să fim “în conformitate”, să avem rezultate bune. Să fim perfecți. Sau măcar să bifăm că am făcut tot ce era necesar.

Dar nu e bine. Ceva se rupe, pleznește.

Luna Plină în Vărsător este prinsă în menghina zodiilor fixe care nu mai reușesc să mențină controlul pe care îl iubesc atât de mult și alaturi de care se simt confortabil ( tocmai pentru că e în natura lor).

Luna este alături de Saturn:

-simțim nevoia să facem ordine, să planificăm, dar oricât de multă bunăvoință am avea, rezultatul final se obține greu, cu eforturi, uneori prin conflict, și nu așa cum era stabilit inițial. Careul cu Marte și Uranus ne destabilizează emoțional, vine ca in fulger lovind în părțile vulnerabile în ideea de a ne face mai puternici, de a ne întări acolo unde ne este necesar;

-Luna și Saturn pot să dea temporar o stare de pesimism, de a vedea lucrurile mai întunecate decât sunt. În egală măsură, sunt glaciali și distanți în relațiile sociale, mai ales acolo unde există ideea de “obligație”.

Această Lună Plină poate fi puternic destabilizatoare pentru cei care nu-și mai recunosc reperele și care s-au rătăcit pe drum ( nu mai știu ce și cum să facă, nu reușesc să se proiecteze în viitor și implicit să ia decizii în această direcție). Există o cruce pe semne fixe: Saturn Lună în Vărsător, Uranus Marte în Taur, Soare și Venus în Leu, Nodurile Lunare pe axa Taur Scorpion.

Suntem trași în mai multe direcții simultan, fiecare domeniu de viață important ne solicita atenția și este foarte greu să prioritizăm.

Ce putem face:

-Soarele și Venus în Leu ne vorbesc despre autenticitate, despre puterea de a fi noi înșine. Numai astfel putem să facem alegerile potrivite pentru noi. Sa nu ne așteptam la aplauze din partea celorlalți, la validarea venită din afara, fiindcă încrederea în sine pornește de la conștientizarea propriei valori.

-Luna și Saturn ne vor cu echilibrul interior la cote maxime, să ne ordonăm singuri chiar și în situații de criză, de haos.

-Careul Marte Uranus la Luminători și Saturn ne dărâmă zidurile percepției convenționale pentru a accepta și ceea ce se află dincolo de înțelegere și acceptare. Secretul stabilității este tocmai flexibilitatea.

-Axa Nodurilor Lunare prinsa central în acest aspect de Lună Plină ne spune că viața are o componentă de risc pe care nu o putem evita. Câștigul și pierderea merg împreună, e bine să ne împrietenim cu amândoi.

Oricât de mult am încerca să atingem perfecțiunea ( Lună Saturn), obținem o contra reacție care ne ia prin surprindere și ne abate de la drumul stabilit ( Marte și Uranus). Important este să găsim ceva bun din fiecare element surpriză și să ne adaptăm, în loc să ne opunem.

 

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.