Luna Plina in Scorpion – ce-mi doresc cu adevarat

Luna Plina in Scorpion – ce-mi doresc cu adevarat

Ce anume te împiedică să te bucuri de ceea ce ești cu adevărat? Care sunt condiționările care te țin într-o zonă gri, din care nu te poți mișca?

Luna Plină în Scorpion din 11 mai ne trimite să ne căutăm motivațiile în profunzime și să ne dăm singuri explicații la eșecurile, frustrările și piedicile pe care le întâlnim în viața noastră. Ascendentul momentului este în Capricorn, unde îl găsim și pe Pluton. Nu mai este posibil să ne mințim și să ne ascundem în spatele argumentelor și scuzelor, pentru că timpul prezent este dedicat revelațiilor și adevărului de netăgăduit.

Uranus, Mercur și Venus din Berbec  schimbă fundamentele după care ne ghidăm. Ne dau curaj și ne impulsionează să ieșim din tiparele proprii, să avem curaj, să depășim temeri. Momentul de Lună Plină este în general unul tensionat, deoarece amplifică senzațiile, simțurile și ne pune în legătură directă cu ceea ce simțim. În Scorpion ne subliniază sentimentele reprimate, negative, fricile și frustrările.

Pluton de pe Ascendent este necruțător cu scuzele pe care le găsim pentru a face totul ca la carte, pentru a fi fără greșeală. Ne distruge senzația de securitate punându-ne în situații incomode, dar din care suntem perfect capabili să ieșim. Povestea controlului pe care ne-o spunem apare acum ca o minciună grosolană pe care nici noi nu o mai credem. Când suntem puși în fața a ceea ce suntem cu adevărat, nu ne mai putem ascunde după teorii care nu ne aparțin, pe care le-am împrumutat doar pentru că sunau bine.

Trigonul Soare Pluton ne arată unde ne este puterea și pe ce ne putem baza. Conjuncția Uranus Mercur ne ajută să ne schimbăm tiparele de gândire și să acceptăm că există și alte adevăruri decât cele învățate acasă.

Această Lună Plină ne va focaliza atenția pe nevoile reprimate care acum încearcă să se evidențieze, fiecare cum poate, în funcție de harta natală. Cu cât sunt mai multe, cu atât momentul este mai intens. Ne dorim să ne relaxăm și să ne bucurăm, ( Soarele este în Taur, în casa a V-a), să ne dedicăm plăcerilor, dar am uitat cum, fiind în permanență copleșiți de griji și temeri. Câte sunt cu adevărat ale noastre și câte sunt induse? Este un moment bun acum să aflăm, pentru a avea în viitor o atitudine constructivă și pozitivă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.