Luna Plina in Sagetator – cine esti si ce vrei

Luna Plina in Sagetator – cine esti si ce vrei

E greu sa fii autentic atunci când, pentru o securitate si bunastare materială ești nevoit/ă să te supui normelor.
Dar partea spirituală? Nevoile, simțirile, emoțiile?
Luna Plină izbește cu o forță eficientă, dar într-o manieră cât mai “soft” posibilă toate crispările, nemulțumirile nerostite, nervii acumulați. Scoate în evidența nevoile reale, intențiile și gândurile care se rulează in viteză amețitoare zi de zi.
Axa caselor IV-X sunt populate de Jupiter în domiciliu, Luna si respectiv Soare si Venus. La prima vedere este o veste buna, dar careul lor cu Neptun insituie un disconfort interior, fiindcă ne conduce subtil către o parte mai puțin accesibila și cunoscută din noi. Din acest tumult se hrănesc imaginația, creativitatea, dorința de a ne elibera de convenții și bariere. Alunecăm încet în lumea senzațiilor necunoscute, a explorării subconștientului si a momentelor demult uitate, însă cu puternic impact.
Cine ne ajută? Evenimentele exterioare, reacția celorlalți la prezența noastră nasc situații controversate și aproape imposibil de controlat. Neptun în casa a VII a conduce spre noi exact pe acei oameni care stimulează un punct sensibil, amintirea unui tipar emoțional neconștientizat, o dorință de evadare.
Conjuncția Nodului Sud cu Saturn in casa a Va dezgolește lipsa de autoapreciere, de neîncredere in talentele proprii, teama de eșec, limitările personale care ne împiedica de multa vreme să fim fericiți, să ne bucurăm de viață. Contrareacția – Marte și Mercur conjuncte cu Nodul Nord, este și ea pe măsura. Cu cât încercăm să găsim scuze, cuvinte în spatele cărora să ne ascundem, cu atât ne enervăm, fiindca efectul este invers. Tot această conjuncție ne atrage atenția că putem foarte ușor aluneca spre certuri, scandaluri, discuții aprinse, mai ales în familie, cu privire la sarcini si responsabilităti.
Folosiți această Lună Plină pentru a vă accesa emoțiile ascunse, pentru a vă pune in legătura cu profunzimile interioare, pentru a descatușa creativitatea si imaginatia. Oricât de banal vi se pare gestul, merită urmărit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.