Luna Plină în Leu – 5 februarie

Luna Plină în Leu – 5 februarie

Scuturându-ne de rutină și de urgențe apărute de niciunde, ca un dușman care mănâncă înfometat puținul timp pe care îl avem la dispoziție, Luna Plină în Leu ne invită să ne contemplăm cu sinceritate și fără prejudecăți. Cine suntem dincolo de imaginea socială? Sau cea construită pentru a înfrunta provocările lumii exterioare?

Luna Plină în Leu ne aduce aminte că avem standarde înalte, mai ales față de noi înșine. Presiunea constantă din această direcție ne poate prăbuși orizonturile, speranțele, buna dispoziție, încrederea. Și atunci vine cutremurul, fiindcă o schimbare este mai mult decât necesară.
Luminătorii sunt în careu cu Uranus. Situații tensionate, care explodează necontrolat, nu mai pot fi “îndulcite”, evitate, amânate. Se spune verde-n față, se pune punctul pe i. Luna în Leu acceptă doar adevărul și nimic altceva, Soarelui în Vărsător nu-i pasă de impactul cuvintelor sau faptelor, iar Uranus de-abia așteaptă să scoată scântei.
Schimbările se produc în etape, iar acest moment este unul foarte bun pentru a mai face un pas. Cu toate că este un moment bulversant, asumarea unor riscuri este o componentă de bază pentru a putea păși într-o altă dimensiune a existenței noastre.
Uranus în careu cu Luminătorii produce revelații. Dar cum le punem în practică? Cu ce? Nota originală a lui Uranus și un pic extravagantă se îmbină cu plăcerea spectacolului activată de Luna în Leu și cu dorința de a transcede limitările pământene venită de la Soarele din Vărsător.
Luna Nouă se va instala pe axa caselor VI – XII. Ca să mergem mai departe, e necesar să lăsăm în spate acele elemente perturbatoare, care nu ne mai aduc niciun beneficiu și nicio mulțumire. Renunțarea, uitarea, dizolvarea unei bucăți din trecut nu se face cu ușurință, ci cu voință. Iar Leul are o voință extrem de puternică. Mercur, care stăpânește Ascendentul momentului din Fecioară, scormonește detalii și secrete prin conjuncția să cu Pluto, scoțându-le la lumină fără ezitare.
Luna Plină în Leu e momentul de conștientizare a măreției dar și a umbrei care ne apasă în momentele dificile. Suntem deopotrivă superbi și limitați, curajoși și ezitanți. Dacă în această perioadă nu vă place propria imagine care iese la manifestare, căutați și punctele voastre forte și bucurați-vă de ele.

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.