Luna Plina in Gemeni

Luna Plina in Gemeni

Zilele din apropierea Lunii Pline sunt în general mai active și mai solicitante, iar cea de miercuri nu face excepție. Pe harta momentului se conturează influența  axei  Gemeni/Săgetător, acolo unde se află Luna și respectiv Soarele,  alături de Saturn.

Ce putem face în această perioadă? Putem profita de întregul context astral (trigonul pe semne de aer și ascendentul în Balanță) pentru a ne îmbunătăți comunicarea cu ceilalți, pentru a socializa mai mult și chiar pentru a le noi prietenii sau relații. Jupiter în casa I a Lunii Pline ne asigură că vom fi expansivi, receptivi și deschiși către noi posibilități de explorare, mai ales în plan relațional și social. Uranus în Berbec nu uită să adauge picanterii prin vizite și întâlniri neplanificate, vești neașteptate despre cunoscuți, situații care ne provoacă să reacționăm altfel decât am face în mod curent.

Dacă aveți în listă persoane cu care nu ați mai vorbit/întâlnit demult, e o perioadă bună în care puteți reînoda relațiile. Activitățile recreative, hobby-urile și petrecerile sunt cele mai recomandate în această săptămână, pe care o putem dedica plăcerilor noastre. Ne-ar putea pune bețe-n roate opoziția Lună Saturn, care ne readuce aminte de obligațiile pe care le avem, ceea ce ne-ar întuneca pentru scurt timp buna dispoziție.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.