Luna Plina din iunie – linie si concluzie

Luna Plina din iunie – linie si concluzie

Luna Plina de pe 20 iunie este o ocazie pentru fiecare dintre noi de a ne contura concluzii la dileme presante, de a ajunge in posesia unor informatii mult asteptate, care ne ajuta sa facem  lumina in anumite chestiuni care ne-au presat in ultimele luni, mai ales la nivel mental.

Luna si Soarele se afla in ultimele grade (29˚32’) din Sagetator si respectiv Gemeni. Este indicat sa tragem linie, sa ne impacam cu deciziile anterioare pentru a lasa spatiul necesar unei noi etape. Incapatanarea si lipsa de flexibilitate pot fi cei mai mari inamici ai nostri, deoarece climatul astral este inca sub dominatia careurilor de pe semnele mutabile, a caror energie este una imprevizibila, cu dese schimbari de directie si atitudine.

Unii dintre noi pot cadea subit intr-o stare de pesimism, altii devin excesiv de prudenti. Ascendentul momentului de Luna Plina este in Balanta, iar Venus, guvernatoarea sa, este in Rac, in casa a X-a. Exista reticente, se cauta validari si confirmari pentru tot ceea ce facem, insa acestea nu apar, cel putin nu in forma dorita. Marte retrograd in Scorpion este aproape  paranoic in cautarea sigurantei si scopurilor bine determinate, insa nu primeste deocamdata ajutor de nicaieri. Suntem pe cale sa facem alegeri, sa renuntam la planuri mult prea indraznete, sa regretam o parte din trecut.

O caracteristica a acestei perioade este conjunctia dintre Nodul Nord si Jupiter, ambele in opozitie cu Neptun. Cautam cu ardoare directia cea mai potrivita pentru viata noastra, “misiunea” cum se exprima unii oameni, insa acestea refuza sa se contureze clar si precis. Exista multe variante, toate la fel de bune. Apare teama fata de  greseala, de devieri de la “calea proprie”. Aceasta Luna Plina ne arata ca nu exista o singura varianta, si poate nici macar cea la care ne gandim. Suferinta interioara cauzata de confuzie si lipsa unei directii ferme pe care sa o imbratisam cu ochii inchisi, siguri 100% ne impiedica sa ne bucuram de ceea ce avem in prezent, sa ne apreciem viata si darurile ei.

Aceasta perioada, si in special aceasta Luna Plina, ne arata ca nu exista siguranta absoluta deoarece aceasta este “moartea” evolutiei si cautarilor interioare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.