Luna Plina din Capricorn

Luna Plina din Capricorn

Noaptea de 20 iulie va fi luminată de o frumoasă Lună Plină, care se va forma pe axa Rac – Capricorn. Faptul că se produce aproape de miezul nopții ( 0:55) ne face să ne gândim și la o latură mistică, înconjurată de o aură de magie care se reflectă în lumea noastră pământeană. În plus, așezarea pe casele II ( Soarele) și VIII ( Luna, care este în același semn cu Pluton), ne atrage ca un magnet către cercetarea a ceea ce este ascuns, sau, ușor vizibil, astfel încât ne gândim de două ori dacă este real sau nu.

Pe lângă interesul pentru chestiunile menționate mai sus, care țin de partea imaterială a vieții noastre, Luna Plină din Capricorn are și o puternică doză de realism, împământare și chiar trezire la realitate. Ne reamintește de obligațiile pe care le avem față de noi înșine, dar și față de familie, de casa în care locuim. Ascendentul momentului este în Gemeni, dar Mercur, patronul său, este în casa a IV-a, în Leu, accentuând interesul fiecăruia dintre noi pentru casa părintească, familie, rădăcini, precum și moșteniri manifestate prin trăsături de caracter, tipare comportamentale și de gândire. Luna din Capricorn, în casa a VIII-a, este de asemenea în careu cu Uranus, ceea ce ne facem să respingem ceea ce nu este pe placul nostru, să reformulăm ceea ce am primit prin educație într-un stil personal, pentru a fi original și potrivit cu structura noastră interioară.

Este o săptămână în care conștientizăm mai ușor tipul de evenimente care se repetă în diverse forme în viața noastră și să le îndepărtăm cu multă determinare. Chiar și cel mai mic indiciu este important, așa că nu ar trebui să tratăm nimic superficial. Această Lună Plină ne ajută să autocunoaștem mai bine din interior.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.