Luna Plina din 22 aprilie sau emotii nemarturisite

Luna Plina din 22 aprilie sau emotii nemarturisite

 

 

Pe 22 aprilie, la ora 7:24 se produce Luna Plină pe axa Taur – Scorpion. Ascendentul momentului este în Gemeni, astfel că, din nou, crucea semnelor mobile este solicitată la maxim. Configurațiile astrale ale acestui moment ne invită să ne reorganizăm prioritățile, să facem o curățenie generală atât la exterior ( este și momentul oportun, în apropierea Paștelui), cât și la interior. Ne propunem schimbări alimentare, diete, schimbări ale stilului de viață, deoarece conștientizăm că viitorul începe de azi.

Semnele mutabile sesizează cel mai repede necesitatea schimbărilor și reușesc să se adapteze atunci când este cazul. Însă Soarele și Luna pe semne fixe ne arată unde se află rezistența noastră, încăpățânarea de a face de bunăvoie pașii necesari. Harta natală ne indică domeniile pe care fiecare dintre noi ar trebui să le analizeze cu atenție și sinceritate. Însă dispozitorii celor două Luminarii sunt sau se pregătesc de retrogradare: Mercur este în Taur, în casa a XII-a, și va retrograda din 29 aprilie; Marte este în Casa a VII-a, deja retrograd.

Luna Plină și semnificatorii care retrogradează  scot în evidență necesitatea căutării unor soluții alternative la drumul pe care am ales să-l parcurgem. Ne evaluăm rezultatele și suntem prea puțin mulțumiți. Au fost așteptări mari ( Jupiter în opoziție cu Neptun), am încercat să ne ducem pe mai multe cărări pentru a ajunge la aceeași destinație, însă acum e momentul să alegem. Axa caselor VI (Luna) și XII (Soarele), înseamnă renunțare la ceea ce este prea mult, inutil, evacuare a reziduurilor, mai ales emoționale, adunate în timp și nemărturisite. Mercur, ca guvernator de Ascendent aflat de asemenea în casa a XII-a și în prag de mișcare retrogradă ne spune că este bine să rescriem intențiile,  deoarece acestea se vor materializa în altă formă decât cea planificată. Să ne așteptăm ca multe vești, informații, să rămână nespuse, chiar noi să păstrăm secrete importante pentru siguranța și liniștea interioară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.