Luna Noua in Taur – scopuri noi

Luna Noua in Taur – scopuri noi

Această Lună Nouă în Taur primește influența semnelor de pământ, însă distorsionat, fiind motiv de confuzie și încredere scăzută. Ascendentul momentului este în Fecioară, zodie guvernată de Mercur, al cărui mers este în continuare retrograd în Berbec. Adică avem multe în cap, dar nu putem urma firul logic, ni se promit multe, dar la final ne dăm seama că suntem departe de planul inițial. Recepția cu Marte din Gemeni ne face irascibili, certăreți, dar în același timp și dispuși să ne implicăm mai mult, să muncim acolo unde ni se cere să depunem eforturi suplimentare.

Luna Nouă netezește calea către o abordare mai pragmatică a evenimentelor din viața noastră, fără să uite de dorințele noastre adevărate. Ceața persistă în continuare, însă conștientizăm resursele pe care le putem utiliza în atingerea scopurilor propuse. Acestea devin mai realiste și, odată cu Luna Nouă, mai aproape de împlinire.

Momentul de Lună Nouă mai vine cu o temă: eliberarea spațiului personal, atât fizic ( dulapuri, sertare, orice loc de depozitare), cât și mental. Mercur și Uranus sunt în casa a VIII, în opoziție cu Jupiter din Balanță. Curățenia este mai eficientă dacă debarasarea se face conștient, fără regrete, lăsând deschisă ușa pentru noutate și oportunitate. Alfel, există premisele unor pierderi nedorite, care ne lasă un gust amar, făcând dificilă tranziția către alte posibilități de explorare.

Avem energie, dar și excese de personalitate și autoritate. Marte în casa a X-a ne presează să avem rezultate, mesajul fiind transmis prin diverse canale: șefi, superiori, parteneri…Crește iritabilitatea, mai ales atunci când ne dăm seama că suntem folosiți la capacitate maximă. Munca va ocupa o mare parte din timp, dar depinde de noi să fie în favoarea noastră.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.