Luna Noua in Taur sau cum sa cauti multumirea

Luna Noua in Taur sau cum sa cauti multumirea

 

 

 

 

Deși este un eveniment care se produce cu regularitate, această fază a Lunii este importantă pentru viața noastră cotidiană pentru că facilitează demararea unor lucruri noi, indiferent de natura acestora. Acum este indicat să ne așternem pe hârtie ce anume ne dorim și cum să se materializeze.

Vorbind de acest ultim aspect – materializarea. Există categorii de oameni cu foartă multă imaginație, cu o gândire curajoasă, însă se împotmolesc la concretizarea acestora în planul material al existenței. Luna Nouă în Taur de astăzi se produce într-un moment superb, pentru că este însoțită de Venus, patroana acestei zodii, și de Mercur (chiar dacă este retrograd). Acestea împreună fac aspecte favorabile cu Pluton și Jupiter (piramida pe semne de pământ, despre care am scris aici – http://www.astrele.ro/2016/04/21/o-oaza-de-liniste-trigonul-pe-semne-de-pamant/), susținând planurile pe termen lung, achizițiile importante, pași și demersuri în viață ale căror efecte le vom simți mult timp de acum înainte. De aceea este foarte important să nu ratăm ocazii, oricât de ciudate și întortocheate par ( Mercur este retrograd), să acceptăm că este nevoie de efort și încredere pentru a da o formă palpabilă ideilor și dorințelor noastre.

Taurul este o zodie care iubește confortul, luxul, stabilitatea, detestă schimbările bruște de situații și prezintă neîncredere față de ceea ce este nou. Săgetătorul, care este ascendentul momentului de Lună Nouă, adoră și caută aventura pentru că se plictisește groaznic într-o viață calmă și monotonă, însă este populat de Saturn și Marte, ambele retrograde, care îl fac să conștientizeze că are nevoie să fie responsabil, să-și construiască baze solide pentru a-și putea manifesta nestingherit adevărata sa natură.

Cum le combinăm?

Luna Nouă se află în casa a VI-a pe harta momentului. În primul rând, este bine să avem grijă de noi înșine – corporal prin tratamente de înfrumusețare, spa, relaxare, cumpărături cu moderație, reexaminarea alimentației, și interior – să apreciem zona de confort fără a deveni sclavii acesteia, să ne concentrăm pe ceea ce ne face plăcere și să eliminăm pe cât de mult putem stressul, inconvenientele, etc. Într-un astfel de climat, vom putea lua deciziile cele mai bune cu privire la ceea ce vrem să facem pe termen lung.

4 thoughts on “Luna Noua in Taur sau cum sa cauti multumirea

 1. Hello,
  Foarte frumos articolul! Esti talentata foc~!
  Imi spui si mie, te rog, cum ma influenteaza pe mine Luna Noua in Taur? In casa a 10-a?
  Multumesc,
  Denise

  1. Iti da un start foarte frumos pe cariera, sa reiei, fiind Mercur retrograd, activitati pe care le-ai neglijat din diverse motive, dar care in viitor iti aduc beneficii frumoasa. Avand in vedere ca se formeaza si o piramida pe semne de pamant, in care sunt Jupiter si Pluton, rezultatele muncii tale se vor vedea in timp. Orice investitie vrei sa faci pentru cariera ta, e de bun augur. Timp de 2 saptamani (pana se ajunge la Luna PLina), e bine sa fii atenta la intamplari de orice fel din viata ta, pentru ca se vor transforma in oportuntati. Pentru ca nu ai elementul pamant in harta, iti va fi greu la inceput sa le vezi, sa le accepti si sa ai incredere ca iti vor fi benefice. Luna Noua in Taur va avea un impact si asupra vietii sentimetale, din 2 mari motive: face trigon cu Jupiter, care e guvernatorul casei tale 5, si este in opozitie cu Venus din harta ta natala. La Luna Plina vei constientiza beneficiile relatiei actuale, ce iti doresti cu adevarat si ce te face fericita.
   Luna Noua este in opozitie si cu Mercur, care e guvernatorul casei a II-a, a banilor castigati. In plus, Jupiter e in casa a II. Impreuna, mie imi dau de inteles ca vei face primii pasi (marunti, ce-i drept) catre activitati din care sa scoti bani in plus si sa te si implineasca emotional ( sa iti faca placere).
   Mercur R in Taur imi arata ca nu ti-ai folosit inca tot potentialul, ca mai ai de munca. Iti urez multa bafta. Aceasta Luna Noua iti va fi foarte benefica.

 2. Iti multumesc mult, mult! Super frumos ce mi-ai scris!!! Ca o confirmare, de foarte mult timp, trebuia sa imi cumpar domeniu pentru website. Am tot amanat si , intr-un final, am decis sa-l cumpar sambata, pe 7. Schimbare de plan! Vineri, cu putin inainte de Luna Noua, intr-un mod cu totul spontan, pam!, l-am cumparat! 😀 Si ma bucura mult ceea ce mi-ai scris, ma ajuta sa fiu optimista in legatura cu website-ul meu!
  O zi frumoasa!
  Denise

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: