Luna Nouă în Rac -Reconectare emoțională

Luna Nouă în Rac -Reconectare emoțională

Luna Nouă în Rac din 17 iulie este un moment sensibil, fiindcă ne aduce mai aproape de nevoile nerostite pe care le ascundem sub diverse forme, iar neîmplinirea acestora creează o stare de frustrare și enervare. Energia săptămânii care o însoțește este la cote minime, dat fiind faptul că Marte și Saturn sunt în opoziție. Totuși, treburile cotidiene cer să ne concentrăm pe obligațiile pe care le avem de îndeplinit( fiind plasată în casa a a VI-a a momentului maxim) indiferent de starea de spirit pe care o avem și perioada de instabilitate emoțională pe care o traversăm. Trebuie să aducem în discuție faptul că cealaltă planetă feminină, Venus, va fi începând de marți staționară, bulversând modul în care ne exprimăm, ne comportăm și emitem cereri diverse. Luna este în domiciliu, ceea ce teoretic e bine. Dar aprinsă de flăcările Soarelui, tinde să exagereze, mai ales în privința modului de “prelucrare” a ceea ce vine înspre noi – cuvinte, atitudini, cerințe, influențe. Uneori putem avea impresia că ne implicăm mult și primim puțin, că facem concesii care nu ne aduc beneficii, aprecierea este sub pragul așteptărilor. Luna Nouă în Rac în casa a VI-a trezește nesiguranța pe care am reușit la un moment dat să o depășim, senzația că nu avem un fundament solid care să reziste “intemperiilor” și provocărilor de tot felul. De aceea, va încerca să construiască un cadru intim și familiar, de una singură, utilizând gândul și mai ales intenția alimentată de energia primordială a fiecărui individ pentru a ridica un sistem de apărare și chiar de izolare. Casa a VI-a conduce energia Lunii Noi către chestiuni care țin deopotrivă de planurile material și emoțional. Ne ocupăm de casă, treburi administrative, de planificare și eficientizarea resurselor de familie și/sau personale. Acestea sunt activități sunt un mod de a ne oferi asigurări că facem tot ce ne stă în putință pentru a rămâne în control ( măcar superficial). Apoi, Luna Nouă
Cu Luna Nouă în Rac avem nevoie să ne reconectăm cu sinele nostru, cu ceea ce se află în planul emoțional, fără distorsiuni din mediul exterior. Este indicat să ne oferim un moment de respiro, meditație și liniște, pentru a ne regăsi. Dincolo de sacrificiile pe care considerăm că le facem, avem nevoie să ne punem la un moment dat și în centrul atenției noastre și să ne oferim ceea ce inima ne cere. Venus staționară întărește această idee și devine insistentă pentru că, în multe situații, paharul răbdării s-a umplut.
Luna Nouă în Rac are ascendentul în Vărsător și pe Saturn în Pești. Energia emoțională neconsumată poate fi direcționată către ceea ce simțim și dorim acum, dar nu ca o toană de moment, ci pentru că așteptăm demult perioada oportună.

Cum anume putem direcționa energia Lunii Noi în Rac în funcție de ascendent:

-Rac- Luna Nouă este în casa I, așadar acum este momentul să vă faceți auzită vocea, să exprimați ceea ce doriți de la ceilalți și să nu ezitați să luați ce vi se cuvine. Este posibil să demarați (chiar și la scală mică), o acțiune de suflet, la care visați de mai demult.
-Leu – odihnă, retragere, reculegere. Cu Luna Nouă în casa a XII-a, excesele se plătesc prin extenuare și ulterior stări fizice neplăcute. Este important să nu vă lăsați influențați inconștient de problemele și viziunile altora.
-Fecioară – alegeți din anturajul vostru persoane de încredere alături de care să faceți ce v-ați propus. Luna Nouă în Rac vă arată limitele prieteniilor de complezență și selectează prioritățile.
-Balanță – Luna Nouă nu agrează riscurile pe care poate ați fi înclinați să le luați pe plan profesional. Verificați mai întâi ce anume vă doriți cu adevărat și ce impact are în viața de familie. Responsabilitățile acesteia nu vor putea fi evitate.
-Scorpion- implacabili la Lună Nouă în privința planurilor de viitor, încercați să “cooptați” familia în viziunea voastră spunând că dețineți cea mai bună variantă. Prea convinși de adevărul vostru, Luna Nouă în Rac vă arată și punctele sensibile.
-Săgetător – Luna Nouă în Rac poate fi o ocazie de a îmbunătăți câte puțin partea financiară – fie primiți o sumă de bani, înlesnire financiară, fie evitați anumite cheltuieli care ar fi fost în mod normal costisitoare. Luați măsuri pentru a diminua risipa și pentru a vă asigura financiar.
-Capricorn – Luna Nouă în casa a VII-a trezește nevoia de a va reconecta intim cu partenerul, de a fi sinceri unul cu altul și a vorbi din “suflet”. Dacă nu sunteți într-un cuplu, supliniți prin întâlniri cu oameni apropiați cu care vă puteți exprima liberi. Un contract/angajament se poate aduce în discuție, dar de care nu sunteți convinși.
-Vărsător – Momentul Lunii Noi vă face atenți la sănătate, la modul în care vă gestionați energia – ce anume vă stresează și vă pune în dificultate. Vă puteți decide să începeți să lucrați la ceva la care țineti foarte mult.
-Pești – nu vă simțiți în largul vostru fiindcă țineți prea multe secrete doar pentru a nu-i răni pe ceilalți. Luna Nouă în Rac nu vă mai permite să vă încărcați emoțional, așadar veți începe să vă manifestați adevărate intenții.
-Berbec – membrii de familie pot fi mai agitați ca de obicei și vă solicită atenția. Casa și familia vor fi în săptămâna 17-23 iulie punctele cele mai importante la care veți lucra activ.
-Taur – aveți nevoie de mișcare, plimbare pentru a vă îmbunătăți starea de spirit, mai ales că veștile și informațiile pe care le primiți nu sunt tocmai cele pe care le așteptați.
-Gemeni – sectorul financiar este gestionat cu mare prudență, fiindcă Luna Nouă poate activa amintiri neplăcute ale unor perioade de restricții în care ați fost nevoiți să vă restrângeți nedorit de mult. Acum faceți tot posibilul să vă elaborați un buget foarte strict, cu toate că Venus staționară v-ar putea împinge la cheltuieli mari pentru împlinirea unor dorințe care au ca substrat nevoia de apreciere și de a fi bine văzut.
Să avem o Lună Nouă în Rac liniștită.

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.