Luna Noua in Rac – gandeste-te la tine

Luna Noua in Rac – gandeste-te la tine

Luna Nouă în Rac este un moment în care începem să ne îngrijim de propria persoană, indiferent că o facem dintr-o perspectivă egoistă sau doar pentru că altfel nu se mai poate. Pe 24 iunie, conjuncția Soare Lună va fi însoțită în Rac de Marte și Mercur, așadar acest semn de apă este extraordinar de solicitat. Emoțional vorbind, putem să ajungem scurtcircuitați dacă nu ne luăm un moment de singurătate pentru suflețelul nostru și să ne adâncim în gânduri, simțiri…

Ascendentul momentului este tot în Rac, iar harta momentului ne invită să ne uităm în oglindă, să ne analizăm în profunzime, toate trăirile, senzațiile și amintirile suprimate ale unor evenimente mai puțin plăcute. Există și posibilitatea ca ceea ce nu am digerat la un moment dat să răbufnească spre cei care nu au nicio vină în afară de aceea că există.

Pentru o parte din noi, preocuparea pentru propria persoană se poate transforma în egocentrism. Marte în Rac ține să-și îndeplinească scopurile care sunt făurite din dorință și simțire, fără influențe exterioare. Adică am ajuns noi înșine la concluzia că vrem să obținem acel lucru, că vrem să mergem în acea direcție, nu pentru că alții ne-au sfătuit. Cu Mercur tot pe casa I putem fi catalogați drept insensibili, lipsiți de empatie, deoarece căutăm variantele optime de a lucra în folosul nostru. E drept că acum este un moment foarte bun de făcut planuri și de pus în practică. Acțiunea și gândirea se împletesc extraordinar de bine acolo unde există sinceritate față de propria identitate, de ceea ce suntem  cu adevărat. Dacă suntem luptători, să nu ne fie rușine, dacă ezităm..

Presiunile exterioare pot fi mari și să ne deraieze de la drumul ales. Puterea personală este cea care ar trebui să ne dirijeze viața, și nu alții. Pluton în casa a VII-a, care se apropie de perfectarea opoziției cu Marte, este indicativ al unei potențiale stări conflictuale care să apară în familie, în relațiile cu cei apropiați, pot apărea situații neplăcute care ne fac pe moment viața amară.

Provocarea acestei Luni Noi este să ne ocupăm de noi înșine. Nodul Nord proaspăt instalat în Leu ne confirmă că aceasta este o direcție sănătoasă și necesară, fără să ne fie teamă că devenim egocentriști sau nepăsători față de ceilalți. Nevoile personale sunt la fel de importante ca și ale celorlalți iar neîmplinirea acestora se va transforma în tristețe și apăsare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.