Lună Noua în Leu – Regele si Regina la aceeasi masa

Lună Noua în Leu – Regele si Regina la aceeasi masa

Ideea de Lună Nouă, așa cum ne sugerează și numele, este o demarcație a unei realități care începe să se contureze în viața noastră, fiind o combinație perfectă de energie masculină și feminină, Soarele fiind de fapt în conjuncție cu Luna. Cele două Luminarii stau la aceeași masă regală în semnul Leului, susținuți de militărosul Marte, aflat foarte aproape de cei 2. Imaginea s-ar putea asemăna cu un basm în care regele și regina sunt secondați de general și ceva mai  încolo de consilierul Mercur, care s-a asezat aproape de Nodul Nord.

Leul e vedetă, o vedetă de poveste, care însă are partea sa de presiune și stress. Nu e ușor să fii în centrul atenției într-un climat astral constrâns de opoziția Venus Saturn,  care cere sobrietate în alegerile pe care le facem și ne judecă pentru transgresiuni. Zodia Leu este ostentativă, dramatică în comportament, însă această opoziție taxează aspru lipsa de autenticitate în manifestare și prefăcătoria de complezență pe care ar putea să o aibă Venus în Gemeni.

De ce este Venus importantă? Deoarece guvernează ascendentul Lunii Noi, care este în Balanță. Jupiter și Venus sunt în relație bună de trigon, asigurând o comunicare bună cu cei din jurul nostru și  înțelegere chiar și acolo unde există nemulțumiri.

Te gândești demult să începi să lucrezi la planurile tale personale? Să faci ceva pentru tine, la un nivel mai mare? Acum e timpul să te valorizezi, să te simți cea mai importantă persoană pentru tine. Luna iulie poate fi un început fructuos, dacă ții cont de cerințele opoziției Venus Saturn  – seriozitate, luciditate, realism pragmatic. Jupiter pe Ascendent și Luna Nouă în Leu ne poate păcăli punându-ne în față o oglindă care mărește imaginea, însă provocarea noastră este să aflăm cine suntem cu adevărat și de ceea ce suntem capabili. Fără înfloriri și fără subaprecieri. De ce? Leul ține mult la identitatea și unicitatea sa, indiferent că este vorba de calități ori defecte. Le asumă și este mândru de ambele variante în egală măsură.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.