Luna Noua in Gemeni – mai 2017

Luna Noua in Gemeni – mai 2017

Ce planuri ai pentru seara asta?  Luna nouă din Gemeni este un moment ideal pentru a așterne pe hârtie tot ce nu ne mai place și la ce anume ar fi necesar să renunțăm pentru a funcționa mai bine.

Ascendentul momentului este în Capricorn și tot aici îl avem desigur și pe Pluton. Energia Lunii Noi care se va reflecta la exterior este una puternică, ale cărei efecte ne conduc spre acea zonă din viața noastră unde este neplăcut să lucrăm, dar necesar. Careul în T pe semne cardinale ( Jupiter în Balanță, Uranus și Venus în Berbec) ne solicită atenția pentru rezolvarea unor probleme mai vechi, uitate intenționat ( Jupter este în continuare retrograd iar Venus depășește acum gradul de la care a retrogradat). O atenție deosebită capătă careul între Venus și Pluton ( sunt la același grad), care taie nemilos orice legătură pe care insistăm să o păstrăm cu trecutul sau cu orice realitate a vieții noastre care nu mai este valabilă.

Soarele și Luna sunt în casa a VI-a, în opoziție cu Saturn, guvernatorul ascendentului. Este o perioadă favorabilă pentru aranjare, ordonare și curățare a vieții noastre de elementele care ne îngreunează existența și progresul în general.

Pentru cei cu Soare, Lună sau Ascendent în Gemeni, este un moment de reconfigurare emoțională, având posibilitatea de a depăși praguri interioare pe care le considerau insurmontabile. Își vor da seama de capacitățile personale și cum pot fi puse în slujba personală cât mai eficient.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.