Luna Noua in Fecioara – pornim la drum

Luna Noua in Fecioara – pornim la drum

Mirosul libertății ne inunda simțurile subtil, dar puternic, precum un parfum rafinat ediție specială. Acesta este însoțit de dorința de a fave altceva, de a face lucrurile altfel. Luna Noua în trigon cu Uranus ne împinge să ieșim din rutina cotidiană a Fecioarei, să învingem convenționalismul și, unde este cazul, plictiseala.
Se recomanda folosirea energiei de Lună Nouă pentru a demara proiecte, activități noi și orice altceva din aceeași gamă. De data aceasta ne punem întrebarea: Cu ce resurse? Sunt suficient de pregatit/ă?
Curaj există, dozat corespunzător. Marte în Fecioară, alături de Soare și Lună, susține inițiativele și alimentează cu energie. Venus și Mercur inspiră chef de muncă, dar nu oricum, ci într-o maniera inteligentă, după scheme și planuri gândite cu atenție.
Această Lună Nouă este faborabilă pentru concretizări de proiecte, pentru succesul unor inițiative bine gândite și puse la punct. Nu vă grăbiți, fiindca trigonul stelliumului din Fecioara cu planetele din Capricorn – Saturn si Pluto cere minuțiozitate, atenție si seriozitate.
Cu ce pornim la drum, în afară de elementele tocmai menționate?
Jupiter in casa a a II-a, in Săgetător, este cuadratat de Neptun și Luna Neagră din Pești. Oscilăm între o atitudine de încredere, de optimism, și una de teamă (ca nu avem abilitățile necesare, că nu vom avea rezultate mulțumitoare). Este indicat să cercetăm cu atenție “materialul” cu care lucrăm, cine ne susține și cine se preface, ce avem la dispoziție și ce putem în realitate să obținem. Jupiter “fura” ochiul și privirea obiectivă, astfel că resursele pe care avem impresia că ne putem baza să fie inexistente, iluzorii sau altfel decât ne imaginăm.
Luna Neagră în Pești este un amănunt care se insinuează în această perioadă. Cum? Respingem regulile și le facem pe-ale noastre (las’ ca reușesc, trebuie să fie ca mine), copiem modelele altora fără să verifixăm dacă ni se potrivesc si fără să le adaptăm (dacă X a făcut așa, pot și eu), creem dușmani inexistenți și ne punem speranța în persoane nepotrivite. Marele avantaj al acestei perioade este chiar trigonul pe semne de pământ, care susține atitudinea obiectivă, bazată pe fapte și pe probe concludente.
Cei care sunt ambițioși sunt susținuți de conjunctura astrală a Lunii Noi. Două săptămâni, începând de azi, putem începe să lucrăm cu spor, fără grabă și meticulos. Un start bun vor avea și cei care știu să se pregătească, sa facă planuri realiste, conform cu nevoile lor reale.
Zodiile de pământ – Taur, Fecioara și Capricornul, întâmpină Luna Nouă cu muncă, cu promisiuni și cu realizări care încep să se contureze tot mai mult.
Taurii, exasperați de Uranus care îi tot împinge să schimbe – atitudine, drum în viață, perspective, se refugiază în muncă pentru că starea lor de confort este compromisă. Și când aceștia se pun pe treaba, sunt capabili de realizări semnificative. Această perioadă îi pune în lumină favorabilă, dar cu stress si oboseala.
Fecioara este scurtcircuitată de o mulțime de influențe externe care o obligă să facă alegeri, să se implice și să dea răspunsuri ferme. Au succes in acțiuni comune, nu singuri, fiindca exista riscul să se piardă.
Capricornii se simt depășiți de competitori și obligați să ia măsuri, în general care implică tot mai multă muncă. Au posibilitatea de a demara proiecte independente alături de prieteni sau persoane care gândesc la fel.
Zodiile de apă se simt mai creative și mai încrezătoare, îndrăznind să caute susținători pentru ideile lor. Nativii Rac simt nevoia să caute sfaturi pertinente pentru mici proiecte personale, însă atenție ca nu toți sunt bine intenționați. Scorpionii se folosesc de elementul surpriză pentru a se avânta intr-o acțiune care presupune riscuri și nu oferă siguranță. Munca și inteligența nativă îi ajută să întoarcă jocul în favoarea lor.
Peștii se ciocnesc de ideile contradictorii și de mini conflicte cu cei care lucreaza sau vin în contact. Au nevoie de calm și stăpânire de sine, pentru că liniște nu găsesc.
Zodiile de aer simt presiunea, dar ezită să acționeze.
Balanțele visează ca omoară balauri, dar când se trezesc sunt cuprinse de îndoială și nesiguranță. Sunt obligate să ia atitidine, să demareze ceva concret, să se prezinte cu un plan de acțiune, însă de această dată sunt obosite și fără energie.
Vărsătorii au un moment de respiro, în care alții lucrează iar ei se gândesc. Energia Fecioarei este mult prea banală pentru ei, asa că preferă să fie spectatori.
Zodiile de foc se poziționează în jucători activi, dar se enervează rapid de ritmul lent pentru ei și de răbdarea pe care trebuie să o aibă.
Berbecul tatonează mai multe direcții și mai multe posibilități profesionale. Oportunități de schimbare există, însă nu attăgătoare ca poziție și remunerație.
Leii se agită pentru bani mai mulți, caută alternative pentru câștiguri suplimentare chiar și prin mijloace care nu le oferă glorie sau o vizibilitate deosebită. Acești nativi pot da startul unei activități mici, care să le asigure periodic un venit suplimentar, chiar si de acasă.
Vedetele sunt Săgetătorii, cărora li se promite și ofera creștere profesională, vizibilitate, avansare. Primesc laude, bani, prieteni și dușmani. Sunt oameni foarte ocupați care sunt nevoiți să facă față numeroaselor solicitări, însă nu gratis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.