Luna Nouă în Fecioara 27 august – te apuci de treabă fără chef

Luna Nouă în Fecioara 27 august – te apuci de treabă fără chef

Avem treabă de făcut, dar nicio tragere de inimă. Munca ne bate ușor pe umăr, apoi cu fermitate. Și așa pornim la drum.

Luna Nouă e la gradul 4 din Fecioară, în careu perfect cu Marte din Gemeni. Pulsează acțiunea, dar fără direcție precisă.

Ascendentul Lunii Noi este în Balanță, în careu cu Pluto, care răscolește prin setările de siguranță și învolburează apele. Luna Nouă în Fecioară nu începe de capul ei, chiar dacă din punct de vedere mental este foarte capabilă să construiască planuri foarte eficiente. Pluto scutură bagajul inutil pe care îl cărăm din inerție, compus din obișnuințe, temeri, autosabotare, învinuire. De ce pornim greu? Marte e împrăștiat în Gemeni, ar vrea să meargă pe mai multe direcții simultan, în ideea că una sigur va ieși. Pluto în careu cu ascendentul testează punctele slabe și pune în față încă de la început posibilele obstacole pe care le vom întâlni ( pe care le cunoaștem, le bănuim, dar nu știm cum se vor manifesta)

Luna Nouă în Fecioară gândește prea mult. Până la urmă, împinsă de Marte ( care este și el destul de haotic), și de celelalte aspecte, demarează brusc, face primul pas pentru a fi sigură că nu mai dă înapoi.

Ceea ce începeți acum se va derula “în valuri”, cu viraje amețitoare, dar asta nu înseamnă că trebuie să stați pe margine și să așteptați momente mai bune. Fiecare pas are un timp al său, fiecare etapă se încadrează într-un lanț de evenimente care nu țin doar de noi.

Ascendentul este în Balanță, unde se afla și Mercur, dispozitorul Lunii Noi. Mercur va retrograda în acest sector și va aduce ajustări planurilor inițiale, răzgândiri din partea celorlalți. Mercur și ascendentul în Balanță ne sugerează că este foarte important să stabilim parteneriate, colaborări, sa cerem ajutorul acolo unde considerăm că sunt subiecte care ne depășesc. Există o reținere, nu ne place să depindem de alții. Și de multe ori pe bună dreptate.

Venus, stăpâna Balantei, tronează șubred în Leu, fiind cuadratată de Uranus și aplică la opoziția cu Saturn. Ne place să fim liberi, să nu dăm socoteală, dar regulile ne prind din urmă. Ceea ce începem, chiar dacă se face la repezeală, are nevoie de o structură clară, să respecte reguli anterior stabilite.

Ce începem?

Luna Nouă în Fecioară se preocupă de starea de bine, de sănătate, de îngrijirea corpului și a minții. Începem alte rutine de îngrijire, schimbăm dietă, tratament acolo unde e cazul.

Zodia Fecioară este mutabilă, de aceea unele începuturi depind de încheierea unor situații anterioare: încheierea unor studii, cursuri, semnarea unor documente etc.

Putem începe activități profesionale ( sau de natură asemănătoare) care implică atât experiență anterioară, cât și învățarea unor informații noi. Desigur, Luna Nouă în Fecioară se va manifesta în funcție de harta natală. Există multe posibilități de explorare a potențialului pragmatic și eficient, fără a trece cu vederea că avem și niște reguli. 

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.