Luna Noua in Berbec

Luna Noua in Berbec

 

 

 

Ce vreau să fac cu viața mea?  Încotro mă îndrept?

Acestea sunt întrebări pe care fiecare dintre noi și le pune măcar o dată de-a lungul vieții. Conștientizarea propriului sine și al liberului arbitru va fi un proces intens, susținut de Luna Nouă în Berbec din 7 aprilie ( ora 13:22).

Pe harta evenimentului, semnele de foc sunt puternic accentuate ( ascendentul este în Leu, Soarele, Luna și Uranus în Berbec,Marte și Saturn în Săgetător). Este o perioadă în care ne simțim mai încrezători în forțele proprii, în oportunitățile care apar și avem curajul de a risca acolo unde în mod normal avem reticențe și temeri. Această Lună Nouă anulează pentru scurt timp disperarea și pesimismul cu care ne presează careurile pe semne mutabile, ne scoate din pilotul automat prin faptul că ne susține voința proprie, ne dă curajul să recunoaștem ceea ce ne dorim cu adevărat și să începem să lucrăm în această direcție.

Marte, planeta care dispune de Soare și de Lună, este retrograd în Săgetător, alături de Saturn. Sunt două direcții principale pe care ni le dă în această perioadă: fie ne apucăm de treabă în baza unor proiecte concepute și gândite mai demult ( acum le vine vremea de materializare), fie ne taie fără menajamente  avântul acolo unde direcția nu este cea potrivită. Așadar, dacă acum se termină ceva brusc, este un semn clar că ar fi cazul să ne schimbăm prioritățile.

Soarele și Luna sunt în careu cu Pluton. Există multă perseverență dusă în extrem, facem exces de zel și nu cedăm nici măcar atunci când constatăm că am epuizat toate posibilitățile. Cu cât ni se pun mai multe piedici, cu atât ne încăpățânăm să le doborâm. Există o linie foarte fină între perseverență și obsesie și numai bunul simț din noi face diferența.

Luna Nouă în Berbec deschide drumuri noi pe care le primim cu entuziasm, mai ales că vin după o perioadă mai puțin productivă, în care am avut obligații de lichidat.

Atmosfera este energică, plină de vervă și impulsivitate, pentru că vrem mult într-un timp scurt. Este bine să fim atenți și la detalii, la chestiuni legate de durabilitate și eficiență pentru că avem tendința de a sări ceea ce nu ne place.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.